Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Hagi a fost lovit în cap cu o monedă pe Arena Națională. ”Asta e țara în care trăim”

Gică Hagi a fost lovit în cap cu o monedă pe Arena Națională. ”Asta e țara în care trăim”

Gică Hagi a fost lovit în cap cu o monedă pe Arena Națională. ”Asta e țara în care trăim”
24 Apr 2017   •   22:49

Echipa lui Gică Hagi a scos dramatic un punct pe Arena Naţională, după un meci în care a fost dominată la toate capitolele de gazde.

Viitorul a rămas astfel în lupta pentru titlu, după un duel pe care l-a terminat în 10 oameni, în urma accidentării lui Hodorogea, venită în momentul în care "Regele" făcuse toate schimbările, în minutul 78.

"Am suferit foarte mult, am trecut de bariera sacrificiului. Steaua merita să câştige fără nicio problemă după numărul de ocazii. Nu am avut prospeţime, dar cu şansă am luat un punct. E un rezultat care ne ţine în cărţi, vom vedea dacă reuşim până la final.

Mai avem trei meciuri, trebuie să le planificăm, să terminăm cum trebuie. Suntem mândri că putem să ne batem cu cele mai puternice cluburi, chiar dacă ne domină. Avem jucători tineri, presiunea e la alţii, nu la noi.

Ţucudean e un jucător care creşte, l-am luat să ne ajute şi asta a făcut astăzi. Coman şi Chiţu nu au adus ce trebuia, dar probabil că e foarte multă oboseală acumulată", a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Hagi a povestit şi un episod regretabil petrecut la finalul meciului, atunci când a fost lovit de un suporter al FCSB cu o monedă.

"M-a lovit cineva din tribună cu o monedă, nu ştiu cine e. Dar asta e ţara în care trăim. Trec peste, fiecare e liber să facă ceva", a adăugat antrenorul Viitorului.

Cu trei etape rămase de disputat din play-off, Viitorul a rămas la trei puncte în spatele FCSB, având acum avantajul meciurilor directe, în cazul în care cele două termină la egalitate de puncte.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close