Antena 3 Sport Fotbal intern "Gică Hagi va face foarte mulţi bani ". Cine prezice îmbogăţirea "Regelui"

"Gică Hagi va face foarte mulţi bani ". Cine prezice îmbogăţirea "Regelui"

08 Dec 2015   •   15:42
"Gică Hagi va face foarte mulţi bani ". Cine prezice îmbogăţirea "Regelui"

Viitorul este revelația acestui sezon, fiind pe locul doi în Liga 1, iar Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, crede că echipa lui Gică Hagi se poate lupta pentru titlul de campioană, scrie gsp.ro.

"Echipa lui Hagi joacă cel mai frumos fotbal. Jucătorii pasează bine și vin peste tine. Acolo se fac fotbaliști buni și Hagi dovedește că este un antrenor de valoare.

Eu cred Hagi și echipa lui vor cîștiga titlul. Și dacă nu se întîmpla asta, nu e nici o problemă. Viitorul are o echipă tînără și are timp să cîștige campionatul. Mă uit la jucători și parcă nu au buletin.

Gică Hagi va face foarte mulți bani cînd va vinde jucătorii de la Viitorul. Are 5-6 jucători foarte buni. Dacă ia un milion de euro pe fiecare, tot va fi foarte bine pentru Hagi. Plus ca va lua și 3-4 milioane de euro din partea LPF dacă va termina pe primele locuri", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close