Antena 3 Sport Fotbal intern Gică Popescu îl ameninţă pe Burleanu: anunţ făcut, în premieră, despre planurile Generaţiei de Aur

Gică Popescu îl ameninţă pe Burleanu: anunţ făcut, în premieră, despre planurile Generaţiei de Aur

02 Iun 2017   •   14:32
Gică Popescu îl ameninţă pe Burleanu: anunţ făcut, în premieră, despre planurile Generaţiei de Aur
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul mare internaţional s-a implicat în scandalul Gabriel Bodescu – Justin Ştefan în care primul, oficial FRF, l-a jignit şi l-a ameninţat pe conducătorul Ligii pe Whatsapp.

Fotbalul românesc e în declin, însă oamenii din jurul fenomenului sunt preocupaţi, aproape exclusiv, de războaiele lor personale. 

Ultimul episod în care secretarul general adjunct FRF a folosit un limbaj suburban pentru a-l ameninţa pe secretarul general al Ligii confirmă această situaţie. Scandalul a fost comentat şi de Gică Popescu la Dolce Sport, înainte ca „Baciul“ să plece la Cardiff pentru finala Ligii Campionilor de sâmbătă: Juvenus – Real Madrid.

„Ceea ce a făcut Bodescu e foarte, foarte grav, probabil cel mai grav lucru care s-a întâmplat în fotbalul românesc. Sunt declaraţii foarte, foarte grave. Nu cred că Generaţia de Aur se poate speria de unul ca Bodescu, nu cred. Până acum, n-am discutat despre alegeri, dar poate o facem acum. Oricare dintre cei prezenţi aici ar fi mult, mult mai potrivit decât ce e acum la federaţie“, a declarat Popescu, citat de Adevărul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close