Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Popescu, mărturisiri despre viața în închisoare: Mama l-a găsit pe tata, în lacrimi, cu o cruce în mână

Gică Popescu, mărturisiri despre viața în închisoare: Mama l-a găsit pe tata, în lacrimi, cu o cruce în mână

 Gică Popescu, mărturisiri despre viața în închisoare: Mama l-a găsit pe tata, în lacrimi, cu o cruce în mână
10 Oct 2017   •   11:50

Fostul căpitan al Naționalei și al Barcelonei vorbește despre clipele cumplite petrecute în închisoare și despre moartea tatălui său.

"Primele luni au fost. Începutul și apoi perioada după ce a murit tata. Altfel, mă obișnuisem. Singura mea preocupare era legată de cei de acasă. A fost greu. Erau mai mici și copiii... Mie mi-a plăcut mereu să stau lângă familie... Mi-au lipsit enorm. Bine că au înțeles, s-au comportat incredibil de bine. E o experiență de care nu ne amintim cu plăcere, dar face parte din viața noastră. Pe copii i-a maturizat foarte mult. Cel mai greu e că s-a dus tata... Încă n-am asimiliat ideea că nu mai e, nu pot să..

Lua pastile de inimă, dar nu avea ceva grav. L-a măcinat rău de tot, s-a consumat enorm. El apărea în public și zicea "Lasă, mă, ce dacă...", dar el era turbat. Nu era un om credincios, cred că n-a intrat de două ori în viața lui în biserică. După condamnare l-a găsit mama în mijlocul camerei cu o cruce în mână. Plângea. Tata să plângă! Era un oltean mândru, nu accepta că fiului său i se poate întâmpla. Și după două luni a cedat, n-a mai putut... Astea sunt nenorocirile", a declarat Gică Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Gheorghe Popescu a împlinit luni, 50 de ani.

×
Subiecte în articol: Gica Popescu gheorghe popescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close