x close

Gică Popescu, mărturisiri despre viața în închisoare: Mama l-a găsit pe tata, în lacrimi, cu o cruce în mână

10 Oct 2017   •   11:50
 Gică Popescu, mărturisiri despre viața în închisoare: Mama l-a găsit pe tata, în lacrimi, cu o cruce în mână

Fostul căpitan al Naționalei și al Barcelonei vorbește despre clipele cumplite petrecute în închisoare și despre moartea tatălui său.

"Primele luni au fost. Începutul și apoi perioada după ce a murit tata. Altfel, mă obișnuisem. Singura mea preocupare era legată de cei de acasă. A fost greu. Erau mai mici și copiii... Mie mi-a plăcut mereu să stau lângă familie... Mi-au lipsit enorm. Bine că au înțeles, s-au comportat incredibil de bine. E o experiență de care nu ne amintim cu plăcere, dar face parte din viața noastră. Pe copii i-a maturizat foarte mult. Cel mai greu e că s-a dus tata... Încă n-am asimiliat ideea că nu mai e, nu pot să..

Lua pastile de inimă, dar nu avea ceva grav. L-a măcinat rău de tot, s-a consumat enorm. El apărea în public și zicea "Lasă, mă, ce dacă...", dar el era turbat. Nu era un om credincios, cred că n-a intrat de două ori în viața lui în biserică. După condamnare l-a găsit mama în mijlocul camerei cu o cruce în mână. Plângea. Tata să plângă! Era un oltean mândru, nu accepta că fiului său i se poate întâmpla. Și după două luni a cedat, n-a mai putut... Astea sunt nenorocirile", a declarat Gică Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Gheorghe Popescu a împlinit luni, 50 de ani.

Citeşte mai multe despre:

Gica Popescu gheorghe popescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati