Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Popescu, previziune sumbră: „Ne-am pierdut identitatea. Nu ne vom califica la Cupa Mondială!”

Gică Popescu, previziune sumbră: „Ne-am pierdut identitatea. Nu ne vom califica la Cupa Mondială!”

Gică Popescu, previziune sumbră: „Ne-am pierdut identitatea. Nu ne vom califica la Cupa Mondială!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mar 2017   •   19:14

Gică Popescu nu-i iartă pe tricolori. „Ne-am pierdut identitate. Nu ne calificăm la Mondiale!”, anunţă fostul fotbalist al Barcelonei, potrivit Libertatea.

România a remizat cu Danemarca în preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia, la capătul unui meci dezamăgitor, în care oaspeţii au scăpat, pe final, victoria printre degete.

Gică Popescu nu-i iartă pe tricolori pentru această presaţie, fostul internaţional fiind convins că actuala echipă nu are şanse să se califice la turneul final din Rusia.

„De ce am spus de la început că nu ne vom califica la Cupa Mondială? În primul rând pe lista de valoare a echipei naționale. Ne-am pierdut identitatea în meciul cu Albania, de la Euro2016”, a declarat Gică Popescu.

Gică Popescu a continuat: „Cred totuși că punctele obținute până acum sunt foarte puține față de valoarea lotului nostru. Atât timp cât jocul nu funcționează, e normal să caute în continuare. Urcările lui Benzar au fost singura noastră armă ofensivă”.

Gică Popescu a vorbit şi despre selecţionerul României, Christoph Daum: „Când nu ai rezultate, nu poți fi catalogat drept un antrenor de succes. Nu știu cum antrenează Daum echipa națională sau cum îi motivează pe băieți, dar cert e că nu a găsit formula ideală. În repriza a doua danezii ne-au călcat în picioare. Nu mi se pare normal să-i prelungim contractul dacă ratează calificarea”. 

×
Subiecte în articol: Gica Popescu echipa nationala
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close