Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Popescu: "Să nu ajungem în lumea a treia a fotbalului!"

Gică Popescu: "Să nu ajungem în lumea a treia a fotbalului!"

Gică Popescu: "Să nu ajungem în lumea a treia a fotbalului!"
Sursa foto: gheorghe popescu
02 Iun 2010   •   23:31

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Gheorghe Popescu, şi-a exprimat temerile privind soarta echipei naţionale a României. "Baciul" consideră că echipa lui Lucescu nu este în acest moment în lumea a treia a fotbalului, dar spune că nu este, totuşi, imposibil să ajungă acolo.
"Nu suntem în lumea a treia a fotbalului, dar să nu cumva să ajungem acolo! Am făcut un meci slab, dar să ţinem cont că suntem la final de sezon, jucătorii sunt cu gândul la vacanţă, adversarul nu i-a mobilizat foarte mult. Dar nu sunt scuze pentru naţională, trebuie să respecte blazonul, să câştige şi să menţină un anumit nivel. A fost un meci slab. Nu au fost suporteri, iar stadionul arăta ca unul de antrenament. Acest amical cu Macedonia trebuia câştigat. Ne-am creat foarte puţine ocazii şi nu au avut agresivitate. Jucătorii au intrat foarte relaxaţi" a declarat Popescu la sport.ro

România a pierdut miercuri amicalul cu Macedonia, în Austria, cu scorul de 0-1.Cu câteva zile înainte, "tricolorii" pierduseră şi în faţa Ucrainei, 2-3, iar în luna martie România a fost învinsă la Timişoara de Israel cu 0-2.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close