Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a luat foc după victoria Stelei la Buzău: Pentru mine a fost 0-0

Gigi Becali a luat foc după victoria Stelei la Buzău: Pentru mine a fost 0-0

Gigi Becali a luat foc după victoria Stelei la Buzău: Pentru mine a fost 0-0
06 Mai 2009   •   10:45

A treia victorie consecutivă a Stelei, 1-0 la Buzău, nu a reuşit să-l mulţumească pe patronul Gigi Becali. Şeful din Ghencea a acuzat la finalul jocului cu Gloria evoluţia palidă a roş-albaştrilor şi consideră că fără greşeala asistentului Nagy, bucureştenii n-ar fi reuşit să se impună.

?Ce victorie? Păi ce, Steaua a cîştigat azi? Pentru mine a fost 0-0, fiindcă ăla n-a fost gol! A fost ofsaid de doi metri! Este viciere de rezultat, Nagy să plătească şi să fie dat afară din fotbal, altfel se termina 0-0 acest meci. Păi, se poate să te domine Buzăul în halul ăsta? Nu ai ce face cu punctele dacă joci aşa. Fotbaliştii ar merita salarii de 30.000 de euro la cum evoluează?, s-a dezlânţuit Becali la finalul partidei cu Gloria Buzău, conform Gazetei Sporturilor.

Finanţatorul roş-albaştrilor a mai spus că este supărat pe toată lumea din club, inclusiv pe el, şi a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Lăcătuş, legat de viitorul acestuia pe banca Stelei: ?Sunt supărat şi pe jucători, şi pe Marius Lăcătuş, fiindcă el îi conduce. De fapt, nu sunt supărat pe ei, pentru că eu sunt dobitoc. Le-am dat salarii fabuloase nejustificat. Nu se poate ca Timişoara să fie în faţa mea când eu am investit milioane în transferuri! E bătaie de joc! Adică eu îţi dau material de calitate, dar trebuie să-l croieşti bine, să vină bine. Sau poate am fost eu prost şi am luat material mai prost cu bani pentru unul de calitate. Cu Marius am vorbit acum două zile când a venit să mă întrebe care e situaţia lui. I-am spus: ŤTu decizi dacă viitorul Stelei poate să meargă cu tine mai departe. Tu eşti cel care ştie dacă poţi să antrenezi Steaua şi îţi vei da seama la finalť?.



În final, Becali a recunoscut că nu se mai gândeşte la titlu, dar a adăugat că, în ciuda jocului fără orizont al echipei, este sigur de victorie în marele derby de vineri: ?Ce să mă mai gândesc la titlu? Să-i mulţumim lui Dumnezeu că suntem pe locul 4 la cum am jucat cu Buzăul! Bine că a ieşit aşa în seara asta. Am mare încredere înainte de meciul cu Dinamo, dar în jocul Stelei nu văd nicio noimă, nicio orientare. Cel mai mult mi-a plăcut Steaua pe vremea lui Piţurcă. Cel mai bun antrenor a fost Olăroiu, dar cu Piţurcă erau trasee, combinaţii, centrări, mingi pe extreme?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua Gloria Buzau
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close