Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a "scos" 4,5 milioane de euro de la Steaua în 2009: "Fac ce vreau cu societatea mea"

Gigi Becali a "scos" 4,5 milioane de euro de la Steaua în 2009: "Fac ce vreau cu societatea mea"

Gigi Becali a "scos" 4,5 milioane de euro de la Steaua în 2009: "Fac ce vreau cu societatea mea"
18 Noi 2009   •   14:17

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că în 2009 a scos mai multe milioane de euro din conturile clubului, pentru că este "sută la sută patronul societăţii, deci fac ce vreau cu ea".

În raportul financiar al clubului Steaua pe 2008 apare o datorie de 20 milioane către Gigi Becali. În ultimele 11 luni, datoria a scăzut cu 4,5 milioane de euro, iar patronul Stelei recunoaşte că a retras câte 1-2 milioane când a avut nevoie să îşi rezolve treburile. "Eu bag bani în club, eu iau bani de acolo când vor muşchii mei. Bag câte 3-4 milioane, dacă am nevoie scot 1-2 milioane şi-mi fac treburile. E societatea mea şi numai a mea, fac ce vreau acolo. Eu dau salariile, eu vând jucătorii, eu plătesc utilităţile, din banii mei fac tot", a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Deşi patronii marilor cluburi din Europa nu procedează precum Gigi Becali, latifundiarul spune că altă modalitate să dai bani la club nu există. "Doar să împrumuţi societatea şi când ai nevoie scoţi câţi bani vrei de acolo. Când am făcut donaţii au zis că e evaziune fiscală, acum, când fac împrumut la club, că de ce iau banii clubului. Repet, ca să reţină toată lumea, fac ce vreau cu societatea mea", a spus Becali, menţionând că este totuşi conştient că nu îşi va mai recupera toţi banii pe care i-a băgat în echipă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close