Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, acuzat de Gheorghe Hagi că a colaborat cu Securitatea

Gigi Becali, acuzat de Gheorghe Hagi că a colaborat cu Securitatea

Gigi Becali, acuzat de Gheorghe Hagi că a colaborat cu Securitatea
02 Iul 2009   •   20:33


Un subiect închis aproape două decenii face valuri în aceste zile. Mari fotbalişti sunt acuzaţi că au colaborat cu Securitatea. Gică Popescu, Loţi Boloni şi Rodion Cămătaru s-au apărat, spunând că nu au turnat niciodată pe nimeni. Mai mult, Gică Hagi susţine că fotbaliştii erau urmăriţi, nu colaboratori.

Cel considerat regele fotbalului românesc a dat şi indicii despre turnători. ?Noi am fost sportivi, nu altceva. Nu am scris noi, noi am jucat, alţii au scris, cei de pe lângă echipe. Verificaţi dosarul celor care fac insinuări, verificaţi-i dosarul patronului de la Steaua, să vedeti ce-a făcut. Să terminăm odată cu mizeriile astea?, a spus Hagi.

Aflat în vacanţă la Monte Carlo, proaspătul europarlamentar Gigi Becali a negat vehement. ?Eu nu figurez deloc în arhivele astea. Eu v-am şi arătat dosarul meu de la CNSAS, ce să-l mai caute presa? E nebun, nu e sănătos. El şi familia lui nici nu erau invitaţi la nunţile de machidoni din cauză că tatăl lui era dator la CAP, la colectiv, dar dezgropăm morţii acum... La noi, la machidoni, se ştiu toate astea. La noi se ştiu familiile care au moralitate?, a spus Gigi Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Gheorghe Hagi
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close