Gigi Becali amenință din nou Armata: ”Abia m-am antrenat. O să mă lupt cu ei și am să-i biruiesc”

28 Apr 2017   •   11:26
Gigi Becali amenință din nou Armata: ”Abia m-am antrenat. O să mă lupt cu ei și am să-i biruiesc” Foto: Agerpres.ro

În ciuda insistențelor lui Anghel Iordănescu, patronul FCSB, Gigi Becali, nu vrea să renunțe la războiul cu CSA Steaua.

”După atâtea lupte și războaie, abia m-am antrenat. Păi, acum, când deja sunt puternic, ce să fac, să dau înapoi? O să mă lupt cu ei și am să-i biruiesc.Când și-au dat ei seama că Talpan cere niște bani aiurea, că nu pot cere decât pe trei ani prejudiciu, conform legii, și că este prescris, au zis «Hai să ne împăcăm cu Becali, să ne dea niște bani». Nu, tată, nu vă dau nici 5 bani și o să vă biruiesc, să vă bat pe toate clasele și pe toate pozițiile.”, a declarat Becali.

Potrivit GSP.ro, patronul FCSB a afirmat vehement că nu o să negocieze nimic cu ei. Numele clubului nu mai constituie o problemă. 

”Din moment ce suporterii zic Steaua, n-am nicio treabă! De ce? Pentru că aia e echipa. Când s-a rupt de la Armată, era echipa Steaua, care s-a bătut din '47 și care a câștigat Cupa Campionilor, aia este ea. Dar s-a rupt și a plecat mai departe”, a mai susținut Gigi Becali.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close