Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali anunță cel mai important transfer din istoria Ligii 1. "Mâine vine răspunsul"

Gigi Becali anunță cel mai important transfer din istoria Ligii 1. "Mâine vine răspunsul"

Gigi Becali anunță cel mai important transfer din istoria Ligii 1. "Mâine vine răspunsul"
23 Aug 2016   •   13:23

Nicușor Stanciu are mari șanse să plece de la Steaua în următoarele zile, Gigi Becali recunoscând că se află în negocieri avansate cu un club din Anglia, scrie GSP.

"Mâine aștept răspunsul de la clubul din Anglia, pentru oferta de 10 milioane de lire sterline. Nu știu de nicio ofertă de 10 milioane de euro de la Celta. Știu că s-au interesat două trei echipe de el, printre care și una din Spania, dar nu au făcut ofertă oficială.

La Stanciu nu vreau să iau țeapă, să valoreze 15 milioane și eu să-l dau cu 10. La ora asta se negociază. Strategia mea este să-mi vând marfa la prețul maxim.

Pe mine nu m-a contactat un club din Anglia, ci un fond de investiții. Fondul știe cu cine colaborează și cui dă jucătorul. Eu nu știu clubul care este interesat de Stanciu, doar fondul îl știe.

Un impresar a venit la mine. Mâine e posibil să se dea ok-ul pentru achiziționarea lui Stanciu. Să vedem dacă Stanciu o să joace mâine, e posibil să nu joace, îl știe lumea”, a declarat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Nicolae Stanciu transfer
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close