Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali anunţă revenirea Stelei în Ghencea: „Trebuie să ţin cont de părerea fanilor”

Gigi Becali anunţă revenirea Stelei în Ghencea: „Trebuie să ţin cont de părerea fanilor”

Gigi Becali anunţă revenirea Stelei în Ghencea: „Trebuie să ţin cont de părerea fanilor”
de M.T.    |    06 Dec 2011   •   20:03

După victoria din derbyul cu Dinamo, fanii Stelei au un alt motiv pentru a fi fericiţi. Patronul Gigi Becali a anunţat că roş-albatrii vor reveni din partea a doua a sezonului pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Naţional Arena îţi dă senzaţia de mare echipă, de mare patron. Totuşi, trebuie să ţin cont de jucători, de tradiţie şi de părerea fanilor. Nu pot să fac tot ce vreau eu, toată lumea zice că acolo e casa Stelei, deşi, dacă ar fi după mine, am rămâne pe Naţional Arena. Vom reveni însă la primăvară. Ce rost are să mă întorc acum, să plătesc gaze şi curent toată iarna?”, a spus Becali, conform ProSport

Altfel, într-o intervenţie telefonică la DigiSport, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că, cel mai probabil, fraţii Costea vor fi despărţiţi din iarnă, cel care va fi cedat urmând să fie Florin.

Mihai, când e singur, e un băiat cuminte, atunci când e cu Florin e obraznic. Florin n-are nevoie de Mihai ca să facă figurile pe care le face. Vorbeam azi cu cineva şi mă întrebam pe cine ţinem. Chiar dacă toată lumea zice că Florin are calităţi mai mari, eu tot în Mihai am mai mare încredere. Pe Florin îl dau, nu pe Mihai. Din iarnă cred că îi despart pe fraţii Costea. Ei doi stau împreună în cameră şi înjură toată echipa, şi pe mine, şi pe Ilie Stan”, a explicat Becali.

Pe 25 noiembrie, cu ocazia prezentării logo-ului finalei Europa League care va avea loc la Bucureşti, pe 9 mai 2012, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că s-a luat decizia ca, din luna februarie, Naţional Arena să nu mai găzduiască niciun meci, pentru menţinerea în stare bună a gazonului.

În acest sezon, Steaua şi-a disputat partidele considerate pe teren propriu pe mai multe stadioane din ţară, după ce Gigi Becali şi Ministerul Apărării Naţionale au intrat în conflict din cauza chiriei percepute pentru folosirea arenei din Ghencea.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Ghencea steaua National Arena MApN
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close