Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali ar putea negocia vânzarea Stelei cu un important om de afaceri israelian

Gigi Becali ar putea negocia vânzarea Stelei cu un important om de afaceri israelian

Gigi Becali ar putea negocia vânzarea Stelei cu un important om de afaceri israelian
Sursa foto: GIGI BECALI
27 Feb 2009   •   15:04

Cotidianul Gazeta Sporturior a lansat o variantă pe cât de interesantă, pe atât surprinzătoare. Shon Mekyten, un om de afaceri de succes din Israel, s-ar putea să se afle în România pentru a negocia cumpărarea clubului de fotbal Steaua. Gigi Becali ar fi acceptat, deja, să se întâlnească cu el şi ar urma să asculte propunerea vizitatorului - surpriză în cursul zilei de vineri.
Potrivit sursei citate, Mekyten a veni la Bucureşti vineri, dorind să încerce să cumpere clubul deşi Gigi Becali a declarat de nenumărate ori că nu va vinde gruparea unui străin.
Shon Mekyten este un om de afaceri israelian şi este proprietarul SteelFrameHousing, cu care are afaceri atât în Europa, cât şi în Statele Unite ale Americii.
?Shon vrea să investească neapărat într-un club de fotbal. A fost aproape de a o cumpăra pe Maccabi Tel-Aviv, iar acum e dispus să plătească chiar şi 40 de milioane de euro pentru Steaua. Are o avere de 4 miliarde de dolari, aşa că banii nu sunt o problemă pentru el. Dacă tranzacţia se va materializa, eu voi avea grijă de bunul mers al clubului?, a declarat Nati Meir despre interesul lui Shon Mekyten.
"Nati Meir a găsit investitori pentru toată România. Ba cumpără Rapidul, ba pe Mazilu, ba pe altul. Eu nu îl cred, el cumpără toată ţara. Toată lumea cumpără Steaua. Nu am nimic cu el, dar nu îl cred. Dacă Gigi Becali nu vinde, înseamnă că oferta nu e bună", şi-a exprimat Victor Becali, vărul patronului din Ghencea, părerea despre posibila vânzare, conform prosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FC Steaua
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close