Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, atac la Reghecampf: Vrei să te crezi geniu?

Gigi Becali, atac la Reghecampf: Vrei să te crezi geniu?

Gigi Becali, atac la Reghecampf: Vrei să te crezi geniu?
03 Apr 2016   •   23:27

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu ASA și a criticat jocul echipei, o schimbare făcută de Reghe și modul în care a jucat Thaer Bawab, scrie GSP.

"Nu sunt mulțumit de joc. Atunci când ai nevoie neapărată de victorie și când joci cu o echipă cam deteriorată, nu trebuie să stai până în ultimul minut.

Nu sunt mulțumit. De fotbal nu îți bați joc! Faci tu schimbare și joci fără vârf. Îl iei pe Enache, care a jucat bine, și-l pui pe stânga, ca să-l bagi pe Râpă?! Râpă mai face și un penalty, care am înțeles că n-a fost. 

Vrei tu să te crezi geniu și să te joci cu ei. Dacă vrei să te distrezi cu fotbalul, se distrează el cu tine", a spus Becali la DigiSport.

"Hai, lasă-mă cu Bawab. El e de fotbal la sală. Ce să faci cu Bawab? Eu dacă jucam, o făceam mai bine. Vin jucători la Steaua și nu mai știu să atingă mingea" Gigi Becali

REPLICA LUI REGHE

La interviul de după meci, Reghecampf a fost întrebat despre criticile aduse de Becali și spune că acesta are tot dreptul să comenteze, dar cel mai important este că echipa a câștigat.

"Am câștigat meciul cu 2-1. Dânsul poate să își spună părerea și nu am niciun fel de probleme. Schimbările le-am făcut pentru a câștiga meciul. Eu am văzut altfel. Am încredere în continuare în Bawab, chiar dacă azi putea fi mai inspirat la finalizare", a spus Reghecampf la DigiSport.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close