Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ce bolid conducea Gigi Becali când a rămas fără permis. ”E numai una în România! Eu am luat-o pe prima”

Ce bolid conducea Gigi Becali când a rămas fără permis. ”E numai una în România! Eu am luat-o pe prima”

Gigi Becali a rămas fără permis în cea de-a doua zi de Paşte. Patronul echipei de la FCSB se afla în judeţul Argeş şi se îndrepta către înmormântarea preotului Daniil de la mănăstirea Frăsinei. Poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile şi i-au dat o amendă de 1.305 lei.

Ce bolid conducea Gigi Becali când a rămas fără permis. ”E numai una în România! Eu am luat-o pe prima”
de Andreea Cigolea    |    04 Mai 2021   •   11:57

"În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul”, a dezvăluit Becali.

”Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică.

Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”, a mai spus Becali. Mașina la care se referă este cel mai recent tip de Mercedes-Maybach.

Gigi Becali a spus că a contestat deja sancțiunile, pentru că polițiștii nu ar avea dovada clară că el a greșit.

”Ştiţi de ce nu are filmarea și de ce am contestat eu? Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”, susține omul de afaceri.

Becali, fără permis 90 de zile şi amendă de 1.305 lei

Radarul indica o viteză de 106 km/h, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat pe Gigi Becali.

Pentru că se afla în localitate, iar viteza era dublă faţă de cea legală, oamenii legii i-au suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile şi l-au amendat cu 1.305 lei.

"Azi, pe DN 7, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto (Gigi Becali) care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile", potrivit unor surse Antena 3.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close