Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, cel mai cinstit om din fotbal? De ce nu a sunat telefonul roşu

Gigi Becali, cel mai cinstit om din fotbal? De ce nu a sunat telefonul roşu

Gigi Becali, cel mai cinstit om din fotbal? De ce nu a sunat telefonul roşu
27 Oct 2008   •   13:17

Gloria Buzău, lanterna roşie a Ligii I, a reuşit să adune două puncte în acest sezon, în urma a două remize. Una cu FC Argeş şi una, paradoxală, cu Steaua Bucureşti, în ultima etapă de campionat. La finalul meciului Steaua ? Gloria Buzău, încheiat cu scorul 1-1, fanii din Ghencea l-au contestat vehement pe patronul stelist şi i-au cerut să părăsească echipa, reproşându-i îndepărtarea lui Marius Lăcătuş de pe banca tehnică a echipei. Însă el, Gigi Becali, nu este niciodată vinovat de eşecul echipei. Mai mult, acum pozează într-un om corect. Cel mai corect din câţi a văzut fotbalul românesc.
La meciul din etapa a 12-a, Becali s-a văzut părăsit nu numai de antrenor şi suporteri, ci şi de prietenii de la Buzău şi de curajul de a da telefoane cui trebuie. Latifundiarul a refuzat să îl sune pe patronul Gloriei, Costel Bucur, prietenul lui la cataramă, şi să rezolve amiabil acest meci, pentru că nu a crezut că Vlaicu poate deveni noua ?Bunică? din Ghencea. Nici pe jucătorii stelişti de la Buzău nu i-a mai sunat. ?Dacă voiam puteam să vorbesc cu ei, dar mie nu îmi place, eu sunt corect?, spune Becali.
În disperare de cauză, arbitrul le-a întins un penalty de ajutor roş-albaştrilor, pe finalul partidei, dar nici atunci Becali nu a avut semnal la telefon, iar Pedrazzini a avut proasta inspiraţie de a-l lăsa pe Bănel să execute lovitura de la punctul cu var. Abia după meci s-a trezit patronul: ?Nu trebuia să bată Bănel 11 metri, trebuia să bată un jucător tehnic ca Pleşan, Toja?.
În realitate însă dacă sezonul trecut Bunică a fost privit ca vinovat, acum activitatea DNA este cea care îi încurcă planurile lui Becali. O poate confirma Bunică, autorul unui gol care a salvat Gloria de la retrogradare. ?Au fost colegi care nu s-au bucurat atunci când am înscris, dar eu nu o să regret niciodată. Eu mi-am făcut treaba şi am înscris. Am încercat să-mi ajut echipa să câştige un punct şi am reuşit. Că am marcat chiar împotriva Stelei, a fost o întâmplare?, a declarat Bunică pentru Gazeta Sporturilor. Asta a fost atunci, pentru că acum, după scandalul ?Valiza cu bani? de la Cluj, Gigi Becali nu îşi mai permite să dea ordine ?satelitului?, pentru că, spune el, ?Becali nu face blaturi şi nu face corupţie?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti Gloria Buzau
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close