Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali chemat la DNA ca martor: Eu mă duc când vreau eu, iar dacă vreau nici nu mă duc

Gigi Becali chemat la DNA ca martor: Eu mă duc când vreau eu, iar dacă vreau nici nu mă duc

Gigi Becali chemat la DNA ca martor: Eu mă duc când vreau eu, iar dacă vreau nici nu mă duc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Iul 2011   •   21:06

Gigi Becali a declarat miercurea aceasta că a fost chemat la DNA ca şi martor, relatează Mediafax. Finanţatorul Steaua a precizat însă că el se va duce numai atunci când va dori şi nu le va spune nimic procurorilor.

"Pe mine m-au sunat la telefon, dar am crezut că e un escroc care mă tachinează. [...] Eu mă duc când vreau eu, iar dacă vreau nici nu mă duc. Mi-a venit citaţie de martor. Se ştie foarte bine că pe mine mă cheamă degeaba [...] La nici un procuror şi la nici un DNA, în viaţa mea, nu voi da nici o declaraţie, nu dacă mă cheamă, dacă îmi taie şi capul, eu nu dau declaraţii împotriva oamenilor, eu nu fac rău la nimeni [...]  Le voi scrie atât: nu mă mai chemaţi în viaţa voastră, pentru că eu mă trag din familie de Becali, care nu scrie şi nu declară nimic. [...] Nu vă spun nimic vouă din ce ştiu, nici dacă mă împuşcaţi în cap! Semnez şi plec ca să înţeleagă o dată pentru totdeauna că nu e nevoie să mă cheme la DNA niciodată. Dacă există nereguli în fotbal, niciodată nu se curăţă cu declaraţia lui Becali", a explicat acesta.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, a fost audiat miercurea aceasta la DNA, după ce Becali a afirmat că un conducător de club i-ar fi propus lui Avram o sumă de bani, pentru arbitraje favorabile în Liga I.

"Cred că este momentul ca domnul Gigi Becali să îşi dea seama că aceste declaraţii iresponsabile, aceste declaraţii făcute în glumă, cum spune dânsul, pot crea probleme altor persoane fără nici o vină. Din punctul meu de vedere, dânsul este vinovat pentru implicarea mea în acest caz", a declarat Avram.


×
Subiecte în articol: Gigi Becali martor DNA vasile avram procurori
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close