Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali confirmă prima dorinţă a lui Piţurcă: Falemi îi ia locul lui Panduru ca manager sportiv

Gigi Becali confirmă prima dorinţă a lui Piţurcă: Falemi îi ia locul lui Panduru ca manager sportiv

Gigi Becali confirmă prima dorinţă a lui Piţurcă: Falemi îi ia locul lui Panduru ca manager sportiv
12 Mai 2010   •   18:22

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat la GSpTV că fostul jucător al Stelei, Falemi, va veni la formaţia din Ghencea ca manager sportiv, în locul lui Basarab Panduru.

"Da, am discutat despre Falemi. Îi place lui Piţurcă şi e de ajuns. Nu trebuie să-mi placă mie, pentru că va lucra împreună cu Piţi, nu cu mine", a declarat Becali.

Falemi, la rândul lui, a confirmat că a avut discuţii cu Piţurcă şi că o ofertă din partea Stelei este de nerefuzat. "Piţurcă vă va da mai multe detalii, am avut nişte discuţii cu el şi ştie că se poate baza pe mine. Eu cu domnul Piţurcă ne înţelegem bine, ştie cum gândesc eu. Oferta este de nerefuzat", a spus Falemi.

El a comentat şi posibila relaţie cu suporterii Stelei, care au contestat în ultimul timp conducerea din Ghencea. "Galeria am simţit că mă apreciază, oriunde ne-am întâlnit, dar la Steaua poţi fi azi iubit, mâine hulit. Rezultatele, munca, pasiunea te păstrează în inimile suporterilor", a mai spus Falemi, la sport.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close