Antena 3 Sport Fotbal intern Gigi Becali, contre dure cu "Luceafărul" Miron Cozma (VIDEO)

Gigi Becali, contre dure cu "Luceafărul" Miron Cozma (VIDEO)

27 Ian 2009   •   09:31
Gigi Becali, contre dure cu "Luceafărul" Miron Cozma (VIDEO)
Sursa foto: Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a dezlănţuit în direct la GspTV, luni, după ce a fost contestat dur de Miron Cozma, cunoscut ca Luceafărul din Petroşani. Acesta a emis ipoteza conform căreia Becali ar avea un rol decorativ la Steaua, fiind influenţat, posibil, de către omul politic Viorel Hrebenciuc, considerându-l pe finanţatorul clubului din Ghencea o "nulitate".
"Nu l-am văzut în viaţa mea pe Cozma. N-am dat mâna niciodată cu el. M-a sunat o dată din puşcărie să vorbim de nu ştiu ce jucător. Au venit fică-sa şi fiu-su să îi ajut cu bani. 1000, 2000, 3000 de dolari. Când a ieşit din puşcărie i-am dat o Dacie nou nouţă şi atunci am stricat relaţiile. A zis că ce, el e om de Dacie. Şi acum maşina e la el. Nu e sănătos la cap, el e se crede Luceafărul. După ce le-am dat bani copiilor lui şi i-am dat şi o maşină, să spună că sunt o nulitate!", a declarat în stilul său carancteristic Gigi Becali.
Intervenţia în direct a lui Miron Cozma a dus la un duel declarativ pe care îl puteţi urmări în imaginile de mai jos:

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close