Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, decizie radicală. Lovitură dură pentru MM Stoica și Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, decizie radicală. Lovitură dură pentru MM Stoica și Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, decizie radicală. Lovitură dură pentru MM Stoica și Laurențiu Reghecampf
12 Dec 2016   •   12:10

Steaua a pierdut un nou meci în Liga 1, 0-1 cu Astra, la Giurgiu. Roş-albaştrii traversează o formă foarte slabă, iar rezultatele sunt pe măsură. Gigi Becali a anunţat însă că va schimba echipa din temelii, în iarnă.

La Digi Sport, finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că în afară de Alibec, şi Gnohere va ajunge la Steaua în această iarnă. Pe lângă cei doi atacanţi, Gigi Becali mai vrea jucători de la Astra, Viitorul şi CFR Cluj.

În cadrul intervenţiei de la Digi Sport Matinal, Gigi Becali a afirmat şi că doar el va face transferuri de acum înainte la gruparea pe care o conduce.

"Dacă vin Alibec şi Tănase...că nici Boldrin...nu îmi mai place de Boldrin. La fotbal se omogenizează valoarea. Nu se omogenizează nimic dacă nu ai valoare. Sunt vreo 2-3 care nu au valoare, dar nu i-am adus eu. Acum nu mai zic că se supără Mihai.

Dar nu mă mai iau după nimeni. Nici după MM Stoica, nici după Reghecammpf. Eu plătesc, eu cumpăr. S-a dovedit că tot ce am cumpărat pe spatele altora, nimic nu a fost bun. O să iau 7-8 jucători şi nu o să mai am emoţii cu campionatul. Şi chiar dacă nu iau, vine Alibec şi el nu ratează din 2 metri.", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Golubovic, Aganovic, Achim şi Dan Popescu sunt jucătorii aduşi în vară de Reghe şi de MM. Cei 4 au dezamăgit şi sunt şanse mari să se despartă de Steaua în această iarnă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close