Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, despre vânzarea clubului din Ghencea: "Steaua e sufletul meu, nu o dau nici pe 5 miliarde de euro"

Gigi Becali, despre vânzarea clubului din Ghencea: "Steaua e sufletul meu, nu o dau nici pe 5 miliarde de euro"

Gigi Becali, despre vânzarea clubului din Ghencea: "Steaua e sufletul meu, nu o dau nici pe 5 miliarde de euro"
26 Noi 2008   •   16:40
EXCLUSIV ANTENA3.RO. După ce au apărut informaţii cum că patronul Stelei, Gigi Becali, ar fi în criză de lichidităţi, miercuri în media a încercut să circule un zvon fără parfum de credibilitate, zvon răspândit de două site-uri pe internet. Zvonul spunea că Gigi Becali se pregăteşte să vândă acţiunile de la Steaua, pentru a face rost de bani. Contactat de Antena3.ro, Gigi Becali a negat cu vehemenţă acest zvon:
"Steaua este a mea şi va fi a nepoţilor, nepoţilor, nepoţilor mei în vecii vecilor. Nu o dau nici pe 5 miliarde de euro. Este sufletul meu şi sufletul meu nu se vinde", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena3.ro.
De altfel, mai mulţi finanţişti contactaţi de Antena3.ro au confirmat faptul că Gigi Becali nu are nici un motiv pentru care să vândă acum clubul Steaua. Problemele mari pe care le are sunt legate de terenurile pe care le deţine, în contextul prăbuşirii pieţei imobiliare. Steaua pare a fi deocamdată singura afacere profitabilă pentru Gigi Becali, chiar dacă echipa nu merge grozav nici în Liga I, nici în Liga Campionilor. Numai din vânzarea câtorva jucători în iarnă Gigi Becali îşi poate rezolva problemele de lichidăţi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gigi Becali
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close