Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "DNA nu poate să dea legi, aşa că o să fac premieri pe faţă"

Gigi Becali: "DNA nu poate să dea legi, aşa că o să fac premieri pe faţă"

Gigi Becali: "DNA nu poate să dea legi, aşa că o să fac premieri pe faţă"
Sursa foto: Gigi Becali
04 Feb 2009   •   12:58

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu se mai teme de DNA şi pare decis să acţioneze aşa cum crede el de cuviinţă, nu instituţia. Aflat în cantonamentul din Antalya al echipei din Ghencea, finanţatorul a declarat că nu se va feri să facă premieri în ultimele trei-patru etape ale Ligii 1 dacă acest lucru va spori şansele Stelei la titlu sau la locul secund. Mai mult, Becali spune că va face acest lucru "pe faţă", deoarece nu este nimic în neregulă cu acestă practică.
"Putem face comparaţie că dacă DNA vrea, e mită şi când cumpăr pâine. Premierea e mită şi nu mai ai voie să dai primă nici la echipa ta, dacă e după DNA. Am spus şi o repet, dacă Steaua, în ultimele trei meciuri, pentru că acum nu e nici normal şi nici moral, să dea Dumnezeu să fie la luptă cu altă echipă, şi o să vedeţi premiere pe faţă frumos, cu valiza pe masă, la "Palat". Să vedem ce o să facă DNA, pentru că nimeni nu poate să fie stăpân pe banii mei, banii sunt ai mei şi nu îmi poate încălca nimeni dreptul la proprietate. Fac ce vreau cu banii mei şi atâta timp cât ştiu că nu încalc legea, nu îmi poate spune niciun procuror că o încalc. De exemplu, în Spania, e permis în regulament, în ultimele cinci etape poate să premieze. Ăsta e un circ cu stenograme, nişte nenorociţi. Se vede clar că e un atac împotriva Stelei, s-a văzut şi la CFR cu Bistriţa că a fost meci aranjat. Pentru a încuraja competiţia, e normal să motivez, pentru a echilibra campionatul pentru echipele care nu mai au niciun obiectiv, e normal să premiez pe faţă, în conferinţă de presă. Nu poate DNA să facă legi în ţara asta, nu e DNA atât de puternic sã fac ce vrea el, nu are cum şi o să demonstrez asta şi o să fac ce vreau fără să ţin cont de DNA", a declarat Gigi Becali la o intervenţie pentru GspTV.
După o perioadă în care părea că nu mai doreşte să se implice la echipă, latifundiarul dă din nou semne că vrea să comande la Steaua. Acesta a criticat jocul pe care elevii lui Marius Lăcătuş l-au făcut, marţi, cu slovacii de la Slovan Bratislava, terminând la egalitate, scor 1-1, după ce au condus pe tabelă timp de 57 de minute.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali DNA FC Steaua
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close