Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, după 1 - 1 cu Viitorul: ”Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Gigi Becali, după 1 - 1 cu Viitorul: ”Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Gigi Becali, după 1 - 1 cu Viitorul: ”Campionii, campionii, ole, ole, ole!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2017   •   23:15

FCSB a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, 1-1 (1-0), luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin Mihai Pintilii (40), iar FC Viitorul a egalat prin George Ţucudean (73), fostul jucător al Stelei înscriind la trei minute de la intrarea sa pe gazon.

La final, Becali a comentat în stilu-i caracteristic raportul de forţe din teren: roş-albaştrii au fost la conducerea partidei şi au ratat cât pentru tot play-off-ul.

"Nu ai ce să faci, ce pot să comentez după aşa meci? Un singur şut pe poartă, gol. Noi am avut două bare, de două ori am ratat singuri cu portarul. Trebuia să fie 5-0 şi s-a terminat 1-1", a spus Becali, la final. 

Înainte de meci, Becali afirmase că, dacă va învinge pe Viitorul, formaţia sa e deja campioană. Deşi rezultatul din această seară a fost departe de a-l mulţumi, patronul şi-a exprimat optimismul în legătură cu îndeplinirea obiectivului.

"Noi suntem campioni, nu mai avem emoţii. Suntem la 5 puncte de Dinamo şi 3 de Viitorul. Părerea mea e că Viitorul e echipă obosită", a spus Becali, pentru ca apoi, ajuns la maşină să strige: "Campionii, campionii, ole, ole, ole!", transmite DigiSport.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua FCSB
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close