Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "E mai bine că a bătut Dinamo, oricum era greu să mai ajungem la titlu"

Gigi Becali: "E mai bine că a bătut Dinamo, oricum era greu să mai ajungem la titlu"

Gigi Becali: "E mai bine că a bătut Dinamo, oricum era greu să mai ajungem la titlu"
Sursa foto: gigi becali
03 Mai 2009   •   13:23

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că victoria lui Dinamo în faţa celor de la CFR Cluj este bună pentru roş-albaştri, pentru că aceştia aveau şanse mai mici să ajungă pe primul loc, dar acum sunt peste clujeni în clasament.

"Cred că e mai bine pentru noi că a bătut Dinamo, pentru că era şi e mai greu să ajungem pe primul loc. Acum CFR a rămas sub noi, dar sincer nu ştiu cum e mai bine să fi fost în acest joc. Oricum, un loc de Europa League prindem sigur şi poate e mai bine că CFR e sub noi", a spus Becali la GSPTV.
Echipa antrenată de Mircea Rednic, Dinamo, a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 1-0, rezultat în urma căruia a revenit pe primul loc în Liga I, la două puncte distanţă de Unirea Urziceni, care ocupă poziţia secundă. CFR Cluj a rămas pe locul 5, cu 48 de puncte, la egalitate cu Steaua, cele două formaţii fiind despărţite de golaveraj.

Pe de altă parte, la fel ca şi preşedintele executiv al lui Dinamo Cristi Borcea, Becali a acuzat arbitrajul lui Cristian Balaj din meciul FC Timişoara-Farul Constanţa, scor 3-2. " Balaj mai era ciupit pe vremuri, credeam că s-a curăţat, dar după ce am văzut azi, nu ştiu ce să mai zic. Nu cred că trebuie cerută excluderea lui din arbitraj, dar a greşit grav. Problema mai gravă este că, Balaj abia aştepta să dea 11 metri, deşi nici nu poate fi vorba de penalty la primul gol. Balaj e unul din arbitrii vechi, care atunci când ai nevoie de el, aşteaptă să fie din nou ciupit", a afirmat finanţatorul din Ghencea.

Pe de altă parte, finanţatorul Stelei a anunţat că în 5-6 ani, vrea să lichideze totul. ?Vând tot în afară de casă şi curte! Dacă vine o persoană să cumpere, vând şi Steaua. Sunt hotărât, dar deocamdată nu am cui. Am pus prea multă pasiune în toate. Politică, fotbal, afaceri. Chiar şi în caritate am pus foarte multă pasiune. Acum nu mai vreau să concurez cu nimeni. Patriciu să fie sănătos! Câţi sunt în faţa mea? O sută. Să fie sănătoşi toţi", declara Becali pentru Libertatea.


"Uite ce e, la Steaua nu vor fi niciodată probleme cu banii. Jucătorii sunt plătiţi în fiecare lună, pe 10. Însă dacă nu au rezultate, nu îşi mai iau banii. Eu nu mai bag mâna în buzunar cât timp nu sunt rezultate, nu mai umblu în cont la mine ca să dau clubului. Aşa că îşi vor lua banii când vine la club tranşa pe Rădoi, de la arabi!?
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close