Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Eu i-am zis lui Piţi că pierdem meciul dacă nu îl bagă pe Costea"

Gigi Becali: "Eu i-am zis lui Piţi că pierdem meciul dacă nu îl bagă pe Costea"

Gigi Becali: "Eu i-am zis lui Piţi că pierdem meciul dacă nu îl bagă pe Costea"
Sursa foto: gigi becali
27 Mar 2009   •   18:32

După ce şi-a făcut cunoscute abilităţile de "antrenor" la Steaua, patronul echipei "roş-albastre", Gigi Becali a găsit soluţia şi pentru echipa naţională. Latifundiarul l-a sfătuit pe prietenul său, Victor Piţurcă, să il trimită în teren pe "olteanul" Florin Costea în meciul cu Serbia de la Constanţa, contând pentru preliminariile CM din Africa de Sud din 2010.
Becali nu s-a limitat să vorbească despre Florin Costea şi a spus cum stau lucrurile înaintea meciurilor
"Eu zic că meciul este foarte greu, dar este posibil orice. Câştigă cine vrea Dumnezeu! Dacă avem noroc, câştigăm noi. Bine, nu numai norocul este important. Probabil că Piţurcă va juca atât cu Stoica, cât şi cu Florin Costea", a declarat patronul grupării militare pentru GspTV.
"Ar fi normal să intre titular Costea. Nu cred că el este totuşi aşa cum spune Mititelu, că nici un jucător din Liga 1 nu se poate compara cu el. Mititelu nu prea vorbeşte el, dar are momente de patriotism, cu echipa lui şi exagerează, o ia razna.", a continuat latifundiarul.
Prietenia cu selecţionerul Victor Piţurcă are beneficiile ei. Gigi Becali a declarat că vineri că ştia faptul că nu există încă nici un post pe care s-a stabilit titularul, informaţie venită direct de la tehnicianul echipei naţionale.
"Piţurcă mi-a spus că nu există jucător titular cu o zi înainte de meci, mi-a spus că îl are în vedere pe Costea şi că oricum se gândea să înceapă cu el titular. Eu i-am zis că pierdem meciul dacă nu îl bagă pe Costea", a precizat Becali pentru sursa amintită.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close