Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Finul Borcea nu mai este acţionarul lui Dinamo. Care este motivul

Gigi Becali: Finul Borcea nu mai este acţionarul lui Dinamo. Care este motivul

Gigi Becali: Finul Borcea nu mai este acţionarul lui Dinamo. Care este motivul
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Iul 2012   •   23:11

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, vineri seară, că finul său, Cristian Borcea, nu mai este acţionar la Dinamo.
   
"Chiar dacă se supără, chiar dacă nu se supără finul pe mine, este adevărat. El nu mai este acţionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune că mi-a zis el să nu mai spun. 500% a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinţă. Părea afectat atunci când mi-a spus asta. Sunt totuşi 19 ani. Mi-a zis că îi e greu, dar că a rămas cu Dinamo în suflet. Doctorii nu i-au mai permis", a declarat Becali la Digi Sport.
   
Gigi Becali a precizat că Borcea va rămâne preşedinte onorific la gruparea bucureşteană. "Mi-a zis că unii băgau bani şi alţii nu. El avea bani, dar ceilalţi nu îl ajutau. Şi-a dat şi el seama că Porumboiu e puternic, eu sunt puternic, CFR e puternic, numai Dinamo lua jucători liberi de contract. Nu vreau să spun mai multe, pentru că ăia sunt tovarăşii lui, va rămâne preşedinte onorific pe viaţă. Mi-a spus că degeaba s-a retras, că tot a avut puls 200 şi la meciul de la Severin. A zis că mai bine se duce la Miami, să nu mai ştie de nimic. El este ultras, suporter din galerie", a mai dezvăluit Becali.
   
Finanţatorul stelist a mai spus că acţiunile lui Borcea au ajuns la Badea şi Săvulescu, pentru "un preţ modic de nici două milioane de euro".


×
Subiecte în articol: Gigi Becali Cristi Borcea Dinamo FC Dinamo
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close