Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali îi răspunde lui Mircea Sandu: Circar eşti tu, nu eu, nenorocitule

Gigi Becali îi răspunde lui Mircea Sandu: Circar eşti tu, nu eu, nenorocitule

Gigi Becali îi răspunde lui Mircea Sandu: Circar eşti tu, nu eu, nenorocitule
26 Noi 2010   •   17:52

Patronul Stelei, Gigi Becali, a răbufnit împotriva lui Mircea Sandu şi a spus că preşedintele FRF trebuie dat afară, după ce a afirmat că "Becali este un creditor" şi l-a făcut "circar" pe patronul stelist.

"Mircea Sandu este circar, nu eu! Este tralala, un nenorocit. El ne-a jignit. Noi, patronii, nu suntem circari. Să îşi vadă de treaba lui! El o ia razna. Păi, ştii tu cum se câştigă banii? El habar nu are. Măcar să  fi avut noţiuni de comerţ şi despre ceea ce înseamnă societăţile comerciale. El conduce Federaţia, dar habar nu are ce înseamnă o societate comercială. Pe ce bază stă el la Federaţie? L-am lăsat pentru că era bolnav, dar dacă eşti bolnav, lasă-l pe unul sănătos! Băi, vagabondule, circarule, tu eşti circar! Băi nenorocitule, cum îţi permiţi tu, mă, aşa ceva? Eşti nebun?", a spus Becali.

În apărarea lui, Mircea Sandu a a precizat că în intervenţia sa televizată nu a rostit niciun nume şi că, în aceste condiţii, nu înţelege reacţia lui Gigi Becali la declaraţiile sale. Mai mult, Sandu a anunţat într-un comunicat postat pe site-ul FRF că va apela la toate pârghiile legislaţiei statului român şi la cele ale regulamentelor pentru a stopa "acest tip de apariţii şi de comportament".

"Urmare a declaraţiilor total nefondate, jignitoare, calomnioase şi suburbane făcute la adresa mea azi, 26 noiembrie a.c., de un oficial al SC FC Steaua Bucureşti SA, pe numele său George Becali, nu pot afirma decât un lucru. Anume, atacurile venind din partea unui reprezentant al unui club afiliat al Federaţiei Române de Fotbal împotriva preşedintelui ales de membrii FRF, anunţ public faptul că mă voi folosi de dreptul meu constituţional de a apela la toate pârghiile legislaţiei statului român, precum şi la cele ale regulamentelor fotbalistice şi sportive româneşti şi internaţionale, toate aflate în vigoare, pentru a stopa o dată pentru totdeauna acest tip de apariţii şi de comportament, care nu au nimic comun cu sportul, cu o societate democratică în adevăratul înţeles al cuvântului şi, îndeosebi, cu civilizaţia", se arată în comunicatul preşedintelui FRF.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Mircea Sandu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close