Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali îl atacă pe Copos: E un nenorocit, un ţigan de doi lei

Gigi Becali îl atacă pe Copos: E un nenorocit, un ţigan de doi lei

Gigi Becali îl atacă pe Copos: E un nenorocit, un ţigan de doi lei
29 Sep 2010   •   17:09

Patronul Stelei, Gigi Becali, a lansat un atac suburban la adresa lui George Copos, după ce oficialul giuleştean a declarat că, având în vedere stilul de conducere din Ghencea, "nimic nu îl mai surprinde", comentând astfel revenirea lui Marius Lăcătuş şi numirea celui de-al treilea antrenor în acest sezon pe banca roş-albaştrilor.

Becali a dezvăluit şi că ar putea încerca să preia creanţa în valoare de 6 milioane de euro aflată în posesia fostului asociat al patronului de la Rapid, Fathi Taher. "Copos este un nenorocit, un ţigan de doi lei care nu-şi vede de treaba lui. Face numai nenorociri, numai măgării, are şi faţă de om de nimic! Nu are putere nici să conducă la el acolo. Astăzi îl caut pe Taher şi cumpăr creanţa de la fiica lui, ca să vadă Copos cum e cu mine", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Atacul lui Becali nu l-a scos din fire pe George Copos. "Oameni buni, eu sunt pe şantier, printre 250 de oameni care muncesc. Domnul George Becali are mintea mult prea odihnită, d-aia spune ce spune. Nu mă pot coborî într-atât", a afirmat Copos.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Gigi Becali George Copos
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close