Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: ?Îl dau afară pe Stoichiţă la vară şi îl aduc pe Ionuţ Badea. Piţurcă a refuzat?

Gigi Becali: ?Îl dau afară pe Stoichiţă la vară şi îl aduc pe Ionuţ Badea. Piţurcă a refuzat?

Gigi Becali: ?Îl dau afară pe Stoichiţă la vară şi îl aduc pe Ionuţ Badea. Piţurcă a refuzat?
Sursa foto: gigi becali
02 Mai 2010   •   00:41

Patronul Stelei nu mai suportă insuccesele foarte dese ale echipei sale şi, la sfârşitul sezonului, vrea să facă schimbări importante. În primul rând, antrenorul Stoichiţă trebuie să plece, dar Becali promite şi că nouă jucători vor spune ?La revedere? grupării din Bulevardul Ghencea.
Steaua a pierdut, sâmbătă, partida cu Unirea Alba-Iulia cu scorul de 2-1 şi a pierdut, practic, orice şansă de a câştiga titlul cu numărul 24 în acest an.
"Nici mai ştiu ce să comentez după acest meci. Mut şi gata. Chiar dacă băteam astăzi nu mai aveam şanse la titlu. Este foarte ruşinos. Le-a intrat banii, au salariile la zi, dar poate că dacă nu le dădeam banii era altfel. E prima dată când îl critic pe Stoichiţă, doar norocul ne-a adus până aici. E şi vina lui pentru că trebuia să câştige meciul ăsta. Unirea Alba Iulia a avut mai multe ocazii ca noi. Nu mai am nicio emoţie, locul doi nu îl mai putem lua. Îl va lua Unirea Urziceni şi poate vor lua şi titlu pentru că sunt echipă serioasă. Am emoţii că s-ar putea să nu prindem nici cupele europene. Şi în meciul cu CFR am fost dominaţi, dar n-am vrut să spun nimic.
?Da, din vară Stoichiţă nu va mai continua la Steaua. Îl aduc pe Ionuţ Badea.Am dat de înţeles asta când am spus că din vară vom schimba echipa din temelii. Steaua e de batjocură acum, asta înseamnă să iei bătaie de la Unirea Alba Iulia. Pleacă Gora Tall, Parpas, Pepe Moreno a plecat deja, fraţii Karamyan, Golanski şi Petre Marin. Pe lângă ei vor mai pleca încă doi jucători, dar vin alţii în locul lor.", a precizat Becali într-o intervenţie televizată la sport.ro.
În acelaşi interviu, Gigi Becali a infirmat că Victori Piţurcă ar mai fi o variantă pentru banca Stelei. ?Satana? s-ar teme de faptul că la Steaua s-ar face de râs.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua Unirea Alba Iulia Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close