Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali îl susţine pe Răzvan Lucescu: O să fie linişte fără Mutu la naţională. E un golan

Gigi Becali îl susţine pe Răzvan Lucescu: O să fie linişte fără Mutu la naţională. E un golan

Gigi Becali îl susţine pe Răzvan Lucescu: O să fie linişte fără Mutu la naţională. E un golan
02 Iun 2010   •   11:58



Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a admis pentru prima dată în mod oficial că nu-l va mai convoca niciodată pe Adrian Mutu, din cauza actelor de indisciplină.

"Pentru mine, disciplina e cea mai importantă. Niciodată nu le permit jucătorilor mei să încalce regulamentul, iar Mutu a făcut-o. Înaintea jocului cu Serbia a fost observat într-un club de noapte consumând alcool. Ce exemplu oferea el colegilor de la echipa naţională? Nu vreau să încurajez asemenea comportament, aşa că i-am arătat uşa lui Mutu! El nu va mai juca pentru mine la echipa naţională", a declarat Lucescu.

Declaraţiile lui Răzvan Lucescu în presa ucraineană au stârnit reacţii şi în România, iar patronul Stelei, Gigi Becali, a salutat decizia selecţionerului. "Când am zis că Mutu e un golan, toată lumea m-a făcut idiot şi m-a criticat. Iată că am avut dreptate! Răzvan a luat cea mai bună decizie pentru echipa naţională. O să fie linişte fără Mutu, care făcea numai tâmpenii la fiecare selecţie", a afirmat Becali.

"Mutu este încă un an cel bun fotbalist al României, dar dacă se comportă aşa, are dreptate Răzvan. Trebuie disciplină. Ideal e să-l convingi pe Mutu să aibă o altă atitudine. Nu poţi să conteşti calitatea fotbalistului Mutu, dar nici decizia lui Răzvan Lucescu. Fără disciplină nu se poate face nimic", a mai spus Becali.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu Adrian Mutu Gigi Becali
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close