Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali îl vrea ca asociat la Steaua pe Vasile Turcu. "Oricum doar MAI mai scapă Dinamo de la faliment"

Gigi Becali îl vrea ca asociat la Steaua pe Vasile Turcu. "Oricum doar MAI mai scapă Dinamo de la faliment"

Gigi Becali îl vrea ca asociat la Steaua pe Vasile Turcu. "Oricum doar MAI mai scapă Dinamo de la faliment"
Sursa foto: vasile turcu
19 Iun 2009   •   10:49

Patronul Stelei a purtat un fular cu Dinamo la un meci din Ştefan cel Mare dintre "câini" şi CFR Cluj, în urmă cu doi ani de zile. Vasile Turcu, acţionar şi vicepreşedinte la Dinamo, ar putea şi el să îi întoarcă amabilitatea lui Becali, şi să îşi mute investiţiile în Ghencea! Dinamo este aproape de faliment, iar Turcu a declarat repetat că ar putea pleca. Gigi Becali, cel puţin, a declarat că ar fi încântat de această variantă.
"Eu pe Turcu l-aş lua asociat. E singurul din România pe care l-aş lua pentru că e un om curat şi nu m-aş certa cu el. El dădea banii mereu şi stătea în ploaie", a declarat Becali la
gsptv.
Finanţatorul din Ghencea vede cu pesimism viitorul apropiat al lui Dinamo, pe care o crede ieşită din cursa pentru titlul de campioană pentru următorii 4 ani, dacă nu vine ajutorul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
"Ei acum nu trebuie să-şi mai pună problema pe cine să transfere şi cum să ia campionatul. Ei sunt aproape de faliment, dacă nu îi salvează Ministerul de Interne se vor desfiinţa. Acum trebuie să aducă jucători de la echipa a doua să încearcă să reziste cu ei. Asta e, câţiva ani, adio titlu, abia în 4 ani ar putea să-şi revină şi să emită pretenţii", a precizat Becali pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close