Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, în război: Suporterii sunt paraziţii societăţii, iar Bergodi e nebun

Gigi Becali, în război: Suporterii sunt paraziţii societăţii, iar Bergodi e nebun

Gigi Becali, în război: Suporterii sunt paraziţii societăţii, iar Bergodi e nebun
Sursa foto: gigi becali
18 Sep 2009   •   15:04

Gigi Becali admite că îşi făcuse calculul să scape de Cristiano Bergodi încă de când l-a adus pe Panduru.
"Pe Panduru l-am luat să-l pun în locul lui Bergodi, dar a făcut o declaraţie aiurea. Bergodi simţea, era puţin agitat când l-a întrebat Panduru înainte de meci dacă n-are oameni care să bată lovituri libere şi penaltiuri! A început să spună că 'ce te interesează, nu e treaba ta'. Bergodi e puţin 'tra-la-la' la cap, de asta merge şi cu Renzo Rossi la fiecare echipă. Sunt ca mama şi copilul. Renzo e mama, iar Bergodi e copilul Sunt cel mai fericit că am scăpat de nebunul de Bergodi", a declarat Gigi Becali pentru Onlinesport.
Acesta s-a luat din nou de suporteri, afirmâmd că susţinătorii Stelei sunt "paraziţii societăţii" şi îi va da în judecată.
"Mi-a venit încă o amendă de 30 de mii de euro pentru ce au făcut la Ujpest. Cine sunt ei să îl conteste pe Stoichiţă? Derbedeii şi vagabonzii aştia să conteste la ei în cartier. Îi dau în judecată să plătească ei. Suporterii Stelei sunt nişte vagabonzi fără serviciu. Ce caută la stadion la ora asta? Să se ducă la serviciu! Suporterii Stelei sunt paraziţii societăţii", a conchis Becali.

DECLARAŢII GIGI BECALI, MIHAI STOICHIŢĂ, CRISTIANO BERGODI


Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close