Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali l-a minţit pe Piţurcă: Golanski vrea să rămână la Steaua, dar nu a primit nicio ofertă

Gigi Becali l-a minţit pe Piţurcă: Golanski vrea să rămână la Steaua, dar nu a primit nicio ofertă

Gigi Becali l-a minţit pe Piţurcă: Golanski vrea să rămână la Steaua, dar nu a primit nicio ofertă
05 Iun 2010   •   16:27

Deşi a promis că nu se mai bagă peste antrenor, Gigi Becali nu a putut să se abţină să nu îşi vadă intenţiile duse până la capăt.

În returul sezonului trecut, patronul Stelei a declarat că nu şi-l mai doreşte pe Pawel Golanski în lot, pentru că stă prea mult accidentat. Victor Piţurcă i-a cerut însă lui Becali să îi prelungească actualul contract polonezului, doar ca să afle că Golanski nu mai doreşte acest lucru.

Dorinţa lui Golanski a fost făcută publică însă de Gigi Becali şi nu coincide nicidecum cu cea a jucătorului. Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu Pawel Golanski şi acesta a declarat că îşi doreşte să rămână la gruparea roş-albastră.

"Eu aş semna imediat cu Steaua dacă mi s-ar face o propunere decentă de a rămâne la club. Am avut o singură discuţie cu domnul Argăseală, dar atât, în care nu mi s-a făcut vreo ofertă. Voi veni la reunirea echipei şi atunci voi şti şi eu mai multe. Steaua e prima mea opţiune", a spus Golanski.

Piţurcă face astfel cunoştinţă pentru prima dată cu imixtiunea patronului în alcătuirea lotului. Gigi Becali declarase în urmă cu câteva zile că "Piţurcă mi-a zis că-i place de Golanski, însă dacă jucătorul nu mai vrea să rămână, eu ce să fac?".

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close