Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali l-a scos pe Morais din echipa Astrei. Cum a fost posibil

Gigi Becali l-a scos pe Morais din echipa Astrei. Cum a fost posibil

Gigi Becali l-a scos pe Morais din echipa Astrei. Cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mai 2017   •   09:34

"Morais a venit şi mi-a spus că nu e mental pregătit să joace împotriva Stelei. Deci, nu va juca, mai ales că e şi într-un litigiu cu clubul", scrie GSP.

Declaraţia îi aparţine lui Şumudică, însă în spatele deciziei fundaşului brazilian stau jocuri de culise incredibile pentru finalul acestui campionat. Surse ale Gazetei susţin că decizia lui Junior a fost influenţată în mod direct de patronul FCSB.

Gigi i-a cerut lui Morais să nu evolueze luni, aşa cum a procedat şi în cazul lui Alibec, care nici el n-a fost pe teren în Astra - Steaua, din decembrie 2016. Acum, pentru a fi mai convingător, Becali i-ar fi achitat deja prima de instalare fundaşului stânga brazilian, bonus care se ridică la 100.000 de euro!

Litigiul despre care vorbește Şumudică e cel referitor la clauza de prelungire a contractului cu Astra, care există în înţelegerea pe care el o are cu clubul. Şefii giurgiuvenilor consideră că i-au prelungit deja contractul pentru încă un an, Junior nu recunoaşte acest lucru, iar diferendul va fi judecat la comisiile FRF.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua astra
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close