Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, lovitură grea pentru Dinamo

Gigi Becali, lovitură grea pentru Dinamo

Gigi Becali, lovitură grea pentru Dinamo
19 Oct 2017   •   15:26

Transferul lui Adam Nemec la FCSB prinde tot mai mult contur, dacă este să îi dăm crezare lui Becali. Finanţatorul vicecampioanei a explicat de ce slovacul preferă să se transfere contra unei sume de bani decât să aştepte să semneze din postura de jucător liber de contract.

Atacantului de 32 de ani îi expiră contractul cu Dinamo în vara lui 2018, astfel că el poate semna gratis cu altă echipă, la începutului anului. Totuşi, există semnale că Negoiţă vrea să îl dea în perioada următoare, pentru a obţine bani din mutare. Paradoxal, şi Nemec doreşte să se rezolve transferul cât mai repede, ca urmare a unei clauze din contract: el va primi procent dintr-o eventuală vânzare a sa, de la Dinamo.

"Dacă pleacă liber, să zicem că ia un salariu de 25.000 de euro pe lună. Dar dacă pleacă prin transfer, are procente din suma de transfer. Câștigă mai mulți bani.

Cu cât ia Dinamo mai mulți bani, cu atât primește și el mai mult. Dacă Dinamo ia acum 500.000 de euro de la mine, ia și el bani mai mulți. În iarnă, Dinamo mai ia doar 250.000 de euro, că intră în ultimele şase luni. Lui îi convine acum să se rezolve acum transferul", a spus Becali, potrivit DigiSport.

×
Subiecte în articol: FCSB Dinamo Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close