Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, lovitură pentru Gică Hagi în seara în care "Regele" a câștigat titlul în Liga I

Gigi Becali, lovitură pentru Gică Hagi în seara în care "Regele" a câștigat titlul în Liga I

Gigi Becali, lovitură pentru Gică Hagi în seara în care "Regele" a câștigat titlul în Liga I
13 Mai 2017   •   22:26

Steaua va contesta titlul obținut de Viitorul Constanța în Liga I la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a anunțat patronul FCSB, Gigi Becali. Steaua și Viitorul au terminat la egalitate, dar trupa lui Hagi a fost declarată campioană grație rezultatelor din meciurile directe din play-off.

"Vreau să se facă dreptate. Mergem la TAS şi vedem cine este campioană. Din punctul meu de vedere, la ora asta suntem 100% campioni. Aşa scrie în regulament. Că ei vor să facă altceva, e problema lor, e o invenţie. Dar noi o să fim campioni, o să vedeţi. Mai departe nu depinde de mine. Poate să se premieze la Ovidiu, dar important e ce se spune la TAS. Oricum, în orice situaţie jucăm în Liga Campionilor, iar asta e foarte important", a spus Becali după victoria obţinută de FCSB cu CSU Craiova.

Oficialul grupării FCSB a adăugat că nu se va certa cu Gheorghe Hagi, antrenorul şi proprietarul FC Viitorul. "Gică Hagi este naşul meu şi nu mă cert cu el nici pentru 200 de campionate. Nu mă cert pentru fotbal cu el. Numai că dreptatea trebuie să fie făcută şi regulamentul respectat. Iar dacă TAS-ul spune că au ei dreptate, atunci o să îi strâng mâna şi o să-l felicit. El oricum merită, pentru că să te baţi până în ultima etapă cu Steaua este un mare merit. Ce a făcut el e o minune. Dar asta nu înseamnă că noi trebuie să cedăm", a menţionat el.

Întrebat dacă Laurenţiu Reghecampf va rămâne în funcţia de antrenor principal şi în următorul sezon, Becali a răspuns: "Eu de unde să ştiu? Întrebaţi-l pe el".

Conducerea FCSB contestă câştigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susţine că Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obţinute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 şi nu doar meciurile din play-off, aşa cum menţionează LPF.

FC Viitorul Constanţa a câştigat în premieră titlul de campioană naţională la fotbal, sâmbătă, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), pe teren propriu, la Ovidiu, în etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului.

×
Subiecte în articol: fotbal Gigi Becali Liga I steaua
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close