Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, lovitură uriașă dată lui Dinamo

Gigi Becali, lovitură uriașă dată lui Dinamo

Gigi Becali, lovitură uriașă dată lui Dinamo
06 Sep 2016   •   19:22

Steaua a încercat, în ultimele zile de mercato, să le dea lovitura de grație celor de la DinamoGigi Becali a dorit să-l achiziționeze pe Harlem Gnohere. Atacantul de 28 de ani se află in ultimul an de contract cu echipa antrenată de Ioan Andone și din iarnă va putea semna liber de contract cu orice formație. Patronul vicecampioanei garantează că francezul va alege formaţia antrenată de Reghecampf, scrie Digi Sport.

Intrat în direct, prin telefon, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Gigi Becali a dezvăluit ce sumă au refuzat cei de la Dinamo pentru atacant. Totuși, finanțatorul roș-albaștrilor nu a renunțat la achiziționarea lui Gnohere și l-a asigurat pe acesta că din iarnă îl va lua la Steaua. Becali a dezvăluit și ce salariu va primi jucătorul ”câinilor” la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

”Am oferit 800.000 de euro pentru Gnohere într-un final. În iarnă semnez cu el 100%. Indiferent că joacă sau nu, indiferent că se îngraşă 15 kilograme. Nu are nimic, îl slăbim noi la Steaua.

Eu îl vreau pe Gnohere, dar respect reguli, regulamente şi legi. Dacă nu am voie să iau legătura cu el decât cu şase luni înainte să îi expire contractul, nu iau. S-a vorbit că vreau să bag râcă la Dinamo sau între suporteri. Niciodată în viaţa mea eu nu o să mă pretez la aşa ceva.

Dacă băiatul ăla vrea să plece, că are 5.000 de euro/lună, şi eu îi dau 15.000 de euro, cum să nu vrea să vină? El nu vrea să îşi facă viitorul? Vine la Steaua, stă un an, apoi pleacă la arabi şi ia milionul. Şi are asigurat viitorul copiilor săi”, a declarat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua Gigi Becali
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close