Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: ?Mă retrag din viaţa publică şi le cer scuze celor pe care i-am supărat?

Gigi Becali: ?Mă retrag din viaţa publică şi le cer scuze celor pe care i-am supărat?

Gigi Becali: ?Mă retrag din viaţa publică şi le cer scuze celor pe care i-am supărat?
16 Dec 2008   •   16:17

Becali nu se dezminte şi oferă surpriză după surpriză. Dacă luni a decis, spre surprinderea tuturor, că Lăcătuş va fi din nou antrenorul Stelei, el a declarat marţi nici mai mult, nici mai puţin, decât faptul că se retrage din viaţa publică. Patronul şi omul politic pare decis, relatează Mediafax, să rărească apariţiile la televiziuni până la chiar 3-4 luni. Planurile lui Becali par bine puse la punct, el ştiind deja că, în scurt timp, se va implica în domenii noi.
?Mă retrag din viaţa publică, dar mai am nişte proiecte. Voi face o bancă, deci voi fi bancher, voi face o televiziune, mă voi ocupa în continuare de Steaua, iar hobbyul meu va fi oieritul. Voi fi bancher, patron de presă, patron de fotbal şi oier". Dacă oieritul este o veche cunoştinţă a omului de afaceri, implicarea în domeniile bancar şi media reprezintă un eveniment neaşteptat.
Apropierea sărbătorilor de iarnă l-a determinat pe Becali să-şi ?încălzească? mult discursul şi faţă de adversarii săi tradiţionali sau ocazionali. El a ţinut să dea un semn de conciliere, cerându-şi scuze oamenilor de fotbal cu care a întrat în conflicte şi pe care i-a jignit. Deşi a ţinut să menţioneze că nu îi este frică de cei cu care a avut probleme, el i-a cerut scuze chiar şi lui Hagi deoarece, spune el, creştineşte e să îţi recunoşti greşelile, iar datoria fiecărui creştin e ca de sărbători să aibă sufletul curat. El a adăugat: ?Simt că nu pot să trăiesc creştineşte dacă sunt în viaţa publică.
În spiritul noii direcţii pe care a declarat că vrea s-o urmeze, Becali i-a cerut scuze şi lui Dorinel Munteanu, în stilul propriu: ? Iertarea pe care mi-o cer faţă de Dorinel sunt cei 130.000 de euro prin care mă achit de toate clauzele şi toate datoriile. Dacă e nevoie să-mi cer iertare, o voi face dacă l-am supărat cu ceva?.
Revenirea lui Lăcătuş la Steaua pare să-i trezească lui Gigi Becali un optimism foarte viu, alimentat şi de reacţia jucătorilor la plecarea acestuia, moment marcat în vestiar de regretele jucătorilor. Încrederea pe care latifundiarul din Pipera i-o acordă lui Lăcătuş se concretizează şi prin intenţia sa de nu a semna nici un contrat, dovadă de prietenie, spune Becali. Postul i se potriveşte cel mai bine lui Lăcătuş conform lui Becali, datorită relaţiei bune pe care o are acesta atât cu jucătorii, cât şi cu fanii echipei din Ghencea.
Cuprins de spiritul sărbătorilor care urmează să vină, Becali încercat să le facă urări de bine ?prietenilor? săi de la Dinamo şi Rapid, Cristi Borcea, Vasile Turcu şi George Copos. În cele din urmă, a reuşit să-i ?înţepe?, dorindu-le ghinion în a doua jumătate a campionatului: "Le urez multă sănătate tuturor, fotbaliştilor, tuturor oamenilor de sport, iar lui Borcea şi lui Turcu le doresc să dea atâtea bare câte a dat Steaua. Lui Copos îi urez sănătate şi să se ocupe iar de farmecul vieţii care se numeşte Rapid. Dar nu vreau să mai fac glume pentru că se interpreteazã cu răutate. Eu nu pot sã am răutăţi cu ei, pentru că s-a văzut de-a lungul timpului că am rămas prieten cu Copos, cu Borcea şi cu Turcu", a declarat şeful de la Steaua.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Marius Lacatus
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close