Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, mesaj dur pentru Alibec: "Aici e război, este unitatea de elită Steaua. Trebuie să fii bărbat ca să joci, nu copil"

Gigi Becali, mesaj dur pentru Alibec: "Aici e război, este unitatea de elită Steaua. Trebuie să fii bărbat ca să joci, nu copil"

Gigi Becali, mesaj dur pentru Alibec: "Aici e război, este unitatea de elită Steaua. Trebuie să fii bărbat ca să joci, nu copil"
19 Dec 2017   •   15:56

Gigi Becali a spus că dacă Denis Alibec va fi transferat în străinătate numai în cazul în care își va schimba atitudinea. 

"Depinde de Alibec dacă va continua la Steaua. Dacă nu are valoare, nu joacă nici la noi. Echipele care s-au interesat de el încă îl mai urmăresc. Știu că are pubalgie și dacă va juca bine în primăvara europeană și în play-off, se va transfera.

Noi nu suntem mediatori sau educatori. Aici e Steaua, e război. Nu suntem grădiniță ca să educăm jucătorii. Dacă nu ești bărbat, du-te și lasă-ne, că te ținem pe bancă. Asta trebuie să știe toți, chiar și Alibec. Faptul că a plecat la munte arată cât de legat e el de echipa asta. Bălașa era pe tunel și avea emoții. Aici e război, este unitatea de elită Steaua. Trebuie să fii bărbat ca să joci, nu copil", a spus Becali, conform sport.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Denis Alibec steaua
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close