Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Mihai Stoica e noul manager al Stelei

Gigi Becali: Mihai Stoica e noul manager al Stelei

Gigi Becali: Mihai Stoica e noul manager al Stelei
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Mar 2012   •   22:31

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, la un post de televiziune, că Mihai Stoica este noul manager general al grupării "roş-albastre".
   
"Da, e adevărat, Meme (n.r. - Mihai Stoica) e noul manager al Stelei. E mai bun de cinci ori ca Vamă (n.r. - Dinu Gheorghe)", a spus Becali la Gsp TV.
   
Mihai Stoica este la cel de-al treilea mandat la Steaua, după cele din perioada iunie 2002 - mai 2007 şi noiembrie 2010 - octombrie 2011. Mihai Stoica a avut mai multe conflicte cu managerul sportiv Narcis Răducan, dar şi cu alţi oficiali ai clubului.
   
Finanţatorul FC Steaua a anunţat, luni, că i-a oferit lui Dinu Gheorghe postul de preşedinte executiv al grupării "roş-albastre". La rândul său, Dinu Gheorghe, a afirmat, tot luni, că în cursul acestei zile ar fi trebuit să se întâlnească cu Gigi Becali.
   
Sâmbătă, George Copos declarase că fostul preşedinte Dinu Gheorghe va reveni în conducere, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon. A doua zi, fostul preşedinte rapidist a afirmat că în proporţie de 99% nu va veni la gruparea giuleşteană.



×
Subiecte în articol: Gigi Becali Meme Stoica FC Steaua
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close