Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Nu mai dau în viaţa mea două milioane de euro pe un jucător"

Gigi Becali: "Nu mai dau în viaţa mea două milioane de euro pe un jucător"

Gigi Becali: "Nu mai dau în viaţa mea două milioane de euro pe un jucător"
Sursa foto: Gigi Becali
11 Feb 2009   •   18:34

Patronul Stelei, Gigi Becali, a înţeles, în sfârşit, valoarea banilor. Sau cel puţin aşa pretinde. Omul de afaceri este decis să nu mai investească sume considerabile în fotbal, spunând că momentul în care a trebuit să îi ceară cu împrumut bani lui Cosmin Olăroiu a fost când a înţeles că mersese prea departe. Declaraţia lui Becali a venit miercuri după-amiază şi rămâne doar de văzut dacă se va şi ţine de cuvânt.
"Nu că nu am bani, dar îmi dau seama pe criza asta ce înseamnă milionul. Ce, sunt nebun? Două milioane pe un jucator? Cum să dau eu atâţia bani? Maximum 3-400.000 voi da", a preciza Gigi Becali pentru sport.ro. Omul de afaceri a comentat şi jocul echipei în această perioadă de pregătire. Deşi formaţia "roş-albastră" a jucat extrem de slab în ultima partidă, cu danezii de la Aalborg, patronul şi-a apărat jucători, dar nu înainte de a le atunca şi o ironie.
"Steaua joacă extraordinar, însă în atac nu am fost prea clari. Atacul trebuie să se bazeze pe cei 4 mijlocaşi. Trebuie să se stabilească relaţii de joc între cei 4 mijlocaşi şi atacanţi. Am simţit o echipă foarte puternică, mingea a fost mai mult la noi", a menţionat Becali.
Decizia lui Becali de a nu mai investi bani mulţi la echipă nu îi prieşte, în mod cert lui Lăcătuş. Finanţatorul spune, însă, că aceasta nu va fi o problemă. Latifundiarul din Pipera a menţionat să tehnicianul trebuie să se obişnuiască repede cu această idee, deoarece relaţia patron - angajat are rigorile ei. Becali a completat pentru postul de televiziune citat:
"Cum să spună Marius Lacatus că are nevoie de jucători? Dacă eu zic că nu cumpăr! Şi eu aş avea nevoie de 3 atacanţi. Dacă patronul nu vrea? Marius ştie ce înseamnă relaţia patron-angajat-antrenor. Eu am spus că nu mai cumpăr jucatori, pentru că nu mai dau bani şi a înţeles."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Marius Lacatus FC Steaua
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close