Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Nu o să risc averea familiei pentru Steaua."

Gigi Becali: "Nu o să risc averea familiei pentru Steaua."

Gigi Becali: "Nu o să risc averea familiei pentru Steaua."
Sursa foto: Gigi Becali
22 Ian 2009   •   17:06

Confruntat cu posibilitatea punerii sub sechestru a bunurilor clubului Steaua ca urmare a cererii companiei de protecţie şi pază BGS, Gigi Becali a declarat că, într-adevăr, s-ar putea să apară unele probleme financiare. Cu toate aceste, el nu este convins că situaţia este atât de alarmantă pentru clubul din Ghencea, aşa cum susţine Becali să a lăsat presa de înţeles.
Chiar dacă Steaua are unele probleme cu lichidităţile, potrivit patronului din Ghencea, el crede că adevăratele motive de îngrijorare ar putea să nu fi apărut încă. El a mărturisit că, dacă va trebui să aleagă între finanţarea clubului "roş-albastru" şi bunăstarea familiei sale, va alege a doua variantă fără îndoială.
Motivulul adevărat al instabilităţii financiare de la club nu are nici o legătură cu firmele care asigură paza şi securitatea, ci vine de la echipă. Salariile jucătorilor au devenit, spune Becali, prea mari pentru a mai fi asigurate cu uşurinţă.
"O să se stingă litigiul. Probleme de lichidităţi la Steaua e posibil să fie, dar nu de 30-40.000 de euro. 30-40.000 de euro îi am eu în buzunar şi-i plătesc, m-ai înţeles? Dar e posibil în viitor să fie probleme. Salariile nu pot să le micşorez. Sunt nişte contracte, trebuie respectate. Dacă nu închid clubul cu cheia, închizi prăvălia. Daca nu mai merge prăvălia, nu ai bani, ce faci?! Steaua a fost vreodată profitabila? Aşa de profitabilă a fost că am băgat eu 40 de milioane şi trebuie să bag în fiecare an. Până acum, am băgat 7,8,10 milioane pe an. Acum să spunem că nu mai fac transferuri şi tot trebuie să bag 4-5. Îţi dai seama că nu o să risc averea familiei şi a copiilor pentru Steaua. La 1 ianuarie 2010, tragem linie şi adunăm.", a spus joi Gigi Becali la sport.ro.
Discuţiile legate de problemele financiare de la Steaua au început atunci când Bogdan Oprea, preşedintele BGS, a declarat în dimineaţa zilei de joi că firma sa a depus cererea de a se pune sechestru pe bunurile clubului în contul unor angajamente financiare nerespectate. Potrivit acestuia, luna martie ar aduce punerea sub sechestru a proprietăţilor clubului, ceea ce ar putea include chiar şi jucătorii Stelei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FC Steaua
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close