Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali nu se dezminte. Dorinel a primit ordin să îl ţină pe "spionul" Pedrazzini pe bancă

Gigi Becali nu se dezminte. Dorinel a primit ordin să îl ţină pe "spionul" Pedrazzini pe bancă

Gigi Becali nu se dezminte. Dorinel a primit ordin să îl ţină pe "spionul" Pedrazzini pe bancă
11 Noi 2008   •   13:27

Nu au trecut decât două săptămâni de la instalarea lui Dorinel Munteanu la Steaua şi patronul Gigi Becali deja şi-a băgat coada în treburile antrenorului principal. Nu i-a trimis bileţel cu jucătorii pe care să îi bage în teren, însă Becali a intervenit pentru ca secundul Massimo Pedrazzini să stea pe banca tehnică.
Indicaţia a venit după ce Dorinel l-a trimis pe Pedrazzini în tribună la meciul cu Lyon. Secundul s-a enervat şi într-o confruntare cu preparatorul turc Yuksel Yesilova, adus în Ghencea de Dorinel, i-a spus acestuia "lasă că o să vezi că eu o să stau pe bancă la meciurile viitoare". După care s-a plâns şi patronului. "Nu mă interesează cine mai stă pe bancă însă, de aici înainte, Pedrazzini va fi nelipsit. Ăsta e ordinul meu", i-a transmis Becali lui Dorinel, care s-a supus, informează Gazeta Sporturilor.
Ordinul a fost respectat duminică seara, în Giuleşti. La meciul cu Rapid, cel care a condus încălzirea jucătorilor Stelei a fost Yuksel Yesilova. Pedrazzini a stat în gura tunelului, alături de jucătorii de rezerve. Când s-a terminat încălzirea, Yuksel a urcat în tribună, alături de Ovidiu Costeşin, iar Pedrazzini a luat loc lângă Dorinel pe bancă.
Dorinel Munteanu a încercat să îl îndepărteze pe Pedrazzini de la Steaua încă de la numirea sa, însă Becali i-a spus că nu-l acceptă pe Gică Mihali pe post de secund din cauza trecutului său dinamovist şi, în plus, i-a transmis că va trebui să lucreze cu Pedrazzini. "Massimo va fi secund, indiferent de ce se va întâmpla", a spus Becali, care va deveni naşul copilului pe care logodnica lui Pedrazzini îş va naşte în curând. Gazeta Sporturilor mai notează că italianul e privit în Ghencea ca fiind cel care îi dezvăluie lui Becali tot ce se petrece în vestiar şi la antrenamente.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close