Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Nu sunt stelist, m-am săturat! Vând clubul

Gigi Becali: Nu sunt stelist, m-am săturat! Vând clubul

Gigi Becali: Nu sunt stelist, m-am săturat! Vând clubul
Sursa foto: gigi becali
19 Sep 2009   •   17:07

Patronul Stelei, Gigi Becali, susţine că nu mai suportă tensiunea din Ghencea şi declară, din nou, că doreşte să vândă clubul. Acesta a mai făcut referire şi la oamenii pe care i-a luat în calcul pentru înlocuirea lui Cristiano Bergodi.
"Nu sunt stelist pe viaţă. Nu am fost nici un stelist şi nici fanul vreunei echipei. Sunt stelist înfocat pentru că sunt banii mei acolo, nu din alt motiv. Poate să spună cineva că a făcut mai mult ca mine în fotbal în ultimii 20 de ani? Să nu vorbim de perioada dinainte de '89, atunci nu puteam să am eu club.Uite, ca să termin odată, vând Steaua. După meci fac conferinţă de presă şi o vând. Nu mai pot", a spus Becali, la sport.ro, făcând referire la vânzarea clubului.
Acesta a evaluat clubul la 40 de milioane de euro, dar cu negocieri, o să-l dea cu 30-35 de milioane.
El a ameninţat suporterii că va cumpăra altă echipă ?să vedeţi voi cine este Becali în fotbal. Eu nu sunt stelist, eu sunt doar român?. Acesta arăta că va cumpăra un club mare din Liga 1, nu unul mic, precum Unirea şi va lua campionatul. ?Veţi vedea cea mai mare bombă din fotbal!",
Becali a mai dezvăluit că s-a gândit la Piţurcă ca antrenor, dar i-au spus apropiaţii săi că nu va veni, dar a luat în calcul şi varianta Lăcătuş, atunci când l-a dat afară pe Cristiano Bergodi.

Steaua are meci cu Pandurii, duminică, de la ora 16.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Liga I Cristiano Bergodi
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close