Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, optimist după tragerea la sorţi: „Consideraţi că suntem deja în sferturi”

Gigi Becali, optimist după tragerea la sorţi: „Consideraţi că suntem deja în sferturi”

Gigi Becali, optimist după tragerea la sorţi: „Consideraţi că suntem deja în sferturi”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Dec 2011   •   17:12

Gigi Becali nu şi-a ascuns satisfacţia la finalul tragerii la sorţi a 16-imilor de finală din Europa League, care a decis că Steaua va înfrunta echipa olandeză FC Twente.

Consideraţi că suntem deja în sferturi. Eu nu vă promit nimic, dar aşa cred că se va întâmpla”, a declarat patronul roş-albaştrilor”, conform Mediafax.

Becali este de părere că Steaua a avut noroc la Nyon şi s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a evitat adversarii cu nume.

Am avut noroc pentru că Twente este o echipă accesibilă, o echipă pe care o ştim şi am mai bătut-o. Sunt mulţumit că am scăpat de cele mai grele. O să vedem acum, să ne ajute Dumnezeu. Dacă nu te gândeşti la finală, nu ajungi nicăieri. Trebuie să te gândeşti numai la finală, aşa le dai încredere jucătorilor că o pot juca”, a explicat oficialul stelist.

Totuşi, o parte a declaraţiei lui Becali este incorectă. Într-adevăr, Steaua a mai întâlnit-o pe Twente, în grupele Europa League, în sezonul 2009-2010 (foto), dar nu a reuşit să o învingă, cele două partide terminându-se la egalitate, 0-0 în Olanda şi 1-1 la Bucureşti.

Viorel Hizo, antrenorul celor de la FC Vaslui, eliminaţi de Twente în preliminariile Ligii Campionilor, consideră că marele avantaj al Stelei îl poate reprezenta prezenţa publicului numeros la meciul tur, care va avea loc la Bucureşti.

Twente a avut trei ani foarte buni, dar Steaua are un mare avantaj. Jucând cu 50.000 de fani în tribune, poate obţine un rezultat important şi sunt convins că vor avea un public numeros. Dacă Steaua reuşeşte să câştige jocul aici, returul din Olanda va fi cu totul şi cu totul altfel”, a precizat tehnicianul vasluienilor.

În urmă cu două sezoane am mai jucat cu Steaua. Dacă ne uităm la numele echipelor care erau în urne, cred că am picat destul de bine şi avem şanse. Am acumulat multă experienţă în Europa şi o putem folosi în meciurile cu Steaua. Ar fi minunat să ajungem în optimi, să jucăm cu Schalke, dar mai întâi întâlnim Steaua şi cu siguranţă vor fi două partide grele”, a spus Peter Wisgerhof, căpitanul batavilor, la aflarea rezultatelor tragerii la sorţi.

Steaua Bucureşti va întâlni echipa olandeză Twente Enschede în 16-imile de finaă ale Europa League, meciul tur urmând să aibă loc pe 16 februarie, la Bucureşti, în timp ce returul este programat pe 23 februarie, în Olanda.

În cazul în care va obţine calificarea în optimile de finală, Steaua va juca împotriva învingătoarei din dubla Viktoria Plzen - Schalke 04.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close