Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, pălmuit din nou de Dumnezeu: Înfrângerea cu Dinamo a fost ceva supranatural

Gigi Becali, pălmuit din nou de Dumnezeu: Înfrângerea cu Dinamo a fost ceva supranatural

Gigi Becali, pălmuit din nou de Dumnezeu: Înfrângerea cu Dinamo a fost ceva supranatural
18 Mar 2010   •   15:49


Derby-ul cu Dinamo a fost cel mai prost meci al Stelei în "era Stoichiţă". A recunoscut-o chiar antrenorul roş-albaştrilor la conferinţa de presă de la finalul partidei. Gigi Becali i-a luat însă apărarea tehnicianului şi a jucătorilor, spunând că singurul vinovat pentru înfrângerea cu 0-2 este chiar el. Patronul Stelei spune că a plătit în faţa lui Dumnezeu prin acest eşec pentru trufia de care a dat dovadă în ultimele două săptămâni.

"M-am bazat că am echipă mai bună ca ei şi am fost trufaş două săptămâni că îi ciuruiesc. Dumnezeu a spus "Stai să vezi tu, chiar dacă ai echipă mai bună, nu o să joace nimic, ca să vezi cum te ciuruiesc ei pe tine ca sa nu mai fi trufaş, să fi smerit". Asta trebuia să fac. Altfel, nu-mi explic cum a dormit echipa pe teren, a fost ceva supranatural. N-am nicio problemă cu Stoichiţă, eu sunt vinovatul. Dumnezeu mie mi-a dat palma, nu lui Stoichiţă. Dumnezeu m-a dus la puşcărie două săptămâni, că eram prea vagabond, mi-a zis că o să doarmă echipa cu Dinamo, dar tot mie îmi dă campionatul dacă sunt smerit. Aseară mi-a dat o palmă, ca la puşcărie, să mă cuminţească, pe urmă să nu fac iar nebunii", a declarat Becali, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, Stoichiţă a coborât cu picioarele din ceruri şi i-a criticat pe elevii săi pentru gafele impardonabile. "A fost cel mai prost meci al meu de când am revenit la Steaua. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea şi să reparăm ce am stricat, pentru că nimic nu este pierdut. Am gafat impardonabil în unele momente. Jucătorii mei au vrut, dar au avut multe nereuşite tehnice. Nu am avut continuitate în joc, absolut toată echipa m-a nemulţumit", a declarat Stoichiţă.



Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close