Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Propun înlăturarea lui Dragomir de la LPF. Favorizează FC Timişoara"

Gigi Becali: "Propun înlăturarea lui Dragomir de la LPF. Favorizează FC Timişoara"

Gigi Becali: "Propun înlăturarea lui Dragomir de la LPF. Favorizează FC Timişoara"
Sursa foto: dumitru dragomir
10 Apr 2010   •   21:53

Patronul Stelei, Gigi Becali, a venit cu o propunere cât se poate de surprinzătoare. Latifundiarul vrea să fie înlăturat Dumitru Dragomir de la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal şi spune că 13 cluburi dintre cele din Liga 1 ar dori ca acesta să plece cât de curând. Motivul lui Becali? Dragomir şi, implicit LPF, ar lucra pentru interesele clubului FC Timişoara.
"Vrem să demonstrăm relaţia Timişoarei cu Liga şi comisiile Ligii. În trecut, deşi s-au dat două decizii definitive împotriva Timişoarei, ele au fost revizuite. Dragomir pune vreun trepăduş de-al lui să semneze hârtiile şi nu-l interesează. El nu ştie ce-l paşte. Că tot zice de puşcăria aia, dar nu-şi dă seama că treaba asta e de puşcărie. N-am vorbit cu el, nu pot să vorbesc cu un om care e lipsit de respect pentru ceilalţi. El dacă are un contract pe care l-a şmecherit şi nu ştie nimeni. Dacă a fost ales, atunci poate fi şi demis prin vot. Şefii de Ligi din lumea asta au câte 6000, maxim 10.000 pe lună, dar noi i-am dat 15.000! Sunt 13 cluburi împotriva lui. Eu îl ştiam un om deştept pe Mitică. Cred că nu mai raţionează, că i s-a întâmplat ceva, pentru că această greşeală nu-l caracterzează pe el. Cred că a făcut acest lucru numai cu mari promisiuni. Cred că a luat-o razna!", a fost declaraţia lui Becali, într-o intervenţie televizată la sport.ro.
Mai mult, Becali consideră că LPF ar fi trebuit să o suspende pe FC Timişoara din campionat, nicidecum să o "ajute" dând acea decizie de victorie la masa verde cu Rapid.
"Timişoara nu a avut drept de joc tot returul. Mă refer la cazul Balint. Normal, meciul cu Rapid nu trebuia să-l joace Timişoara. A plătit mai târziu banii către Balint. O să merg şi cu asta la toate forurile la care vom face plângere. Toate meciurile din ultimele 40 de zile, Timişoara trebuie să le piardă cu 0-3", a explicat Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close