Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali se uita aseară la televizor, când brusc, a început să plângă. Ce a văzut patronul Stelei

Gigi Becali se uita aseară la televizor, când brusc, a început să plângă. Ce a văzut patronul Stelei

Gigi Becali se uita aseară la televizor, când brusc, a început să plângă. Ce a văzut patronul Stelei
28 Sep 2017   •   12:18

Gigi Becali a vorbitdespre disputa de la PSG dintre Cavani și Neymar și a spus că faza cu împăcarea celor doi, imediat după ce brazilianul a marcat contra lui Bayern, 3-0, l-a emoționat până la lacrimi, scrie gsp.ro.

"Nu am mai trăit de multă vreme așa ceva, la fotbal. A fost vorba de dragoste la Neymar și Cavani. Mi s-au umezit ochii și m-au trecut fiorii când cei doi s-au îmbrățișat după ce Neymar a marcat. Atunci s-au împăcat. Până atunci nu erau împăcați. Dacă nu exista cearta, nu exista împăcarea. A contat foarte mult că a fost ceartă. Așa am putut vedea împăcarea.

Când a dat gol Cavani, Neymar nu l-a îmbrățișat. Dar după golul lui Neymar, Cavani s-a dus la el și l-a luat în brațe. Și Neymar a răspuns cu dragoste și l-a îmbrățișat înapoi. UEFA trebuie să renunțe la fair play-ul financiar. Să lase fotbalul cu bani mulți. Că așa putem vedea spectacol", a adăugat patronul stelist.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Neymar psg
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close