Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, scandal în direct pe drepturile de televizare ale Ligii I

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, scandal în direct pe drepturile de televizare ale Ligii I

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, scandal în direct pe drepturile de televizare ale Ligii I
17 Feb 2011   •   12:04

Scandal monstru între Gigi Becali şi Dumitru Dragomir. De această dată, motivul l-a reprezentat caietul de sarcini pentru licitaţia drepturilor de televizare ale Ligii I. „Meriţi bătut ca pe coasă", şi-a început Gigi Becali atacul asupra preşedintelui LPF. „Nici dacă mă omori nu tac", a replicat Dumitru Dragomir.

Patronul Stelei a fost cel care a dat startul scandalului: „Bă, atâta obrăznicie! După ce că trăiţi pe spatele meu, după ce iei bani pe spatele meu, păi, ce vrei acum, să mă şi jigneşti? O să ajungem să ne reclamăm pe la FIFA, pe la UEFA, altfel nu o scoţi la cap cu el pentru că e obraznic rău de tot”.

Dragomir nu s-a lăsat nici el mai prejos: „Când sunt jignit şi atacat în demnitate, sunt fiară! Nu mă poate opri nimeni decât la doi metri sub pământ. Dar nici acolo, că fac pe al dracu'!

Becali a recurs inclusiv la deja cunoscutele sale ameninţări: „Ăsta merită numai bătut. Dar bătut în gură ca pe coasă, aşa merită ăsta”. Preşedintele Ligii nu a fost însă impresionat de cuvintele interlocutorului său: „Mie nu mi-e frică de nimeni în ţara asta. Reţine, domnule Becali, nici dacă mă omori, nu tac”.

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close