Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali spune că Lăcătuş e noul antrenor al Stelei. Regulamentul îl contrazice

Gigi Becali spune că Lăcătuş e noul antrenor al Stelei. Regulamentul îl contrazice

Gigi Becali spune că Lăcătuş e noul antrenor al Stelei. Regulamentul îl contrazice
15 Dec 2008   •   23:25

Patronul Stelei, Gigi Becali, declara după meciul cu Fiorentina, ultimul al roş-albaştrilor din acest sezon al Ligii Campionilor, că îl regretă pe Marius Lăcătuş. Acum, latifundiarul din Pipera spune că soarta lui Dorinel Munteanu se va decide miercuri, în Consiliul de Administraţie. Totuşi, Gigi Becali a recunoscut la GSpTV că Marius Lăcătuş este deja noul antrenor al Stelei şi că lui Dorinel Munteanu îi va fi reziliat contractul.
"I-am spus impresarului să vorbească cu Dorinel şi să nu mai vină din Germania şi să ne despărţim pe cale amiabilă", a declarat Gigi Becali, care apreciază că "Lăcătuş a făcut totuşi ceva, a calificat echipa în Liga Campionilor". Becali a mai spus că Munteanu nu se va supăra că va fi dat afară şi a explicat: "El se bucură dacă îl dau afară, că primeşte 200.000 de euro".
Patronul Stelei a fost însă contrazis de Şeful Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, care a declarat că Marius Lăcătuş nu poate reveni pe banca tehnică a Stelei, deoarece regulamentul nu îi permite unui antrenor să facă două contracte la acelaşi nivel, într-un sezon, indiferent că este vorba despre aceeaşi echipă. "Nu este posibil. Regulamentul nu îi permite să facă al doilea contract în decurs de un an, la acelaşi nivel. Nu vine Marius Lăcătuş", a declarat Mircea Rădulescu luni, la GSP TV. El recunoaşte totuşi că este o situaţie neprevăzută şi că "am să iau legătura cu juriştii noştri de la Federaţie, care au lucrat la Statutul Antrenorilor cu privire la această prevedere. Ei vor avea ultimul cuvânt".
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close